• DOLAR 32,34 %-0.07
  • EURO 34,88 %0.06
  • ALTIN 2.390,60 %-0.26
  • BİST100 10.277 %0.67
  • BITCOIN 63.100 %0.49
  • ETHERIUM 3.070 %-1.91
12°

Hasta Haberleri

hasta haberleri ve güncel hasta gelişmeleri, hasta ile ilgili tüm video, hasta fotoğrafları ve hasta haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


SAĞLIK

Medicana Bursa Hastanesi'nde gerçekleştirilen operasyonla ozon tedavisi ile tansiyon, kolesterol Tip2 diyabet hastası olan vatandaş rahat nefes aldı.

ASAYİŞ

Gaziantep’te bir hastanenin acil servisini basan 20 kişi, görevli doktoru darp etti.

ASAYİŞ

İstanbul’da bir sürücü, siren ve çakarları açık şekilde ilerleyen ambulansın yanından manevra yaparak geçmek isterken kaza yaptı. Yaptığı kazadan ambulansı...

SAĞLIK

Şanlıurfa'da entübe edilerek tedavi altına alınan 4 yaşındaki kas hastası, Sağlık Bakanlığı'na ait uçak ambulans ile Bursa'ya getirildi.

SAĞLIK

Senegal’de yaşayan tekerlekli sandalyedeki hasta, binlerce kilometre yol geldiği Denizli'deki özel bir hastanede uygulanan tedaviler ile yürümeye başladı.

SAĞLIK

Diyarbakır'ın Dicle ilçesindeki vatandaşlar, Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu.

SAĞLIK

Sivas’ta ilk defa yapılan beyin arka çukur atardamar darlığı ameliyatı ile Nöroradyoloji alanında başarılı bir operasyon gerçekleştirildi.

SAĞLIK

İstanbul’dan tavsiye üzere Karabük’teki Özel Medikar Hastanesine gelen kalp hastası, gerçekleştirilen başarılı operasyonla yeniden sağlığına kavuştu.

SAĞLIK

INVAMED tarafından açık kalp ameliyatlarında göğüs kemiği kapatması için değiştirecek Peta Sternum Kapatma Plakaları adlı ürün geliştirildi.

ASAYİŞ

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde hizmet veren bakımevinde yaşanan şiddet olayları gündeme oturdu.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi evde sağlık hizmeti alan hastalara tam donanımlı hasta yataklarını ücretsiz şekilde dağıttı.

SAĞLIK

Kış aylarında soğuk hava ve kapalı ortamlarda daha fazla zaman geçirmek özellikle üst solunum yolu enfeksiyonlarında artışa neden oluyor. Beslenmeye...