• DOLAR 32,25 %-0.08
  • EURO 35,09 %-0.06
  • ALTIN 2.466,16 %0.00
  • BİST100 10.320 %0.00
  • BITCOIN 65.510 %-0.52
  • ETHERIUM 2.965 %-1.5
13°

Füze Haberleri

füze haberleri ve güncel füze gelişmeleri, füze ile ilgili tüm video, füze fotoğrafları ve füze haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


DÜNYA

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamaya göre Lübnan’daki Hizbullah noktalarından İsrail’in kuzey sınırındaki askeri mevziye yapılan füze saldırısında 1...

DÜNYA

Ukrayna, Rusya'nın Kırım yarımadasındaki karargahına füzeyle saldırdı.

DÜNYA

ABD hükümeti Kuzey Kore'nin keşif uydusu fırlatma girişimine misilleme olarak 2 kişi ve 1 kuruluşa yönelik yaptırım uygulama kararı aldı.

DÜNYA

ABD ve Güney Kore olası bir savaşa karşı hazırlık olarak askeri tatbikat gerçekleştirdi.

DÜNYA

Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un, Güney Kore ve ABD'nin gerçekleştireceği askeri tatbikat öncesinde, füze üretiminin arttırılması talimatı verdi.

GÜNDEM

Hisar Test Merkezi'nde test edilecek olan uzun menzilli hava ve füze savunma sistemi HİSAR-U, gökyüzünü hareketlendirecek.

DÜNYA

Kuzey Kore'nin Çin ve Kore Yarımadası arasındaki Sarı Deniz istikametine doğru birden fazla seyir füzesi fırlattığı bildirildi.

BİLİM VE TEKNOLOJİ

Türkiye’nin yerli balistik füzesi Tayfun’un Rize-Artvin Havalimanı’ndan 2. kez test atışı gerçekleştirildi.

DÜNYA

Rusya Ukrayna'nın Zaporijya şehrine düzenlediği hava saldırısında bir binayı vurdu. 50 yaşındaki bir baba ile 11 yaşındaki kızı hayatını kaybetti.

DÜNYA

İsrail işgal altındaki Golan Tepeleri civarında çok sayıda füze saldırısı gerçekleştirdi. Suriye devlet medyasında yer alan habere göre, İsrail, Suriye'nin...

DÜNYA

İsrail'e ait savaş uçakları Şam ve güneyindeki bazı noktalara hava saldırısı gerçekleştirdi. 2 sivil hayatını kaybetti.

DÜNYA

Kuzey Kore'nin Japon Denizi istikametine doğru yeni bir kısa menzilli balistik füze fırlattığı bildirildi.