• DOLAR 32,34 %0.02
  • EURO 35,07 %-0.07
  • ALTIN 2.472,95 %0.27
  • BİST100 10.476 %1.51
  • BITCOIN 66.350 %0.15
  • ETHERIUM 3.054 %1.26
18°

Esenyurt Haberleri

Esenyurt haberleri ve güncel Esenyurt gelişmeleri, Esenyurt ile ilgili tüm video, Esenyurt fotoğrafları ve Esenyurt haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


ASAYİŞ

Esenyurt’ta şoke eden olay, yeni doğan bebek annesi tarafından poşet içinde sokağa atıldı

ASAYİŞ

İstanbul'da gece saatlerinde kimliği belirsiz şahıslar, 3 katlı bir apartmanı kurşun yağmuruna tuttular. Polisler 24 adet boş kovan tespit ederken,...

ASAYİŞ

İstanbul'da bir binanın beşinci katına malzeme çekmek isteyen şahsın ipi koptu. Demir sepet aşağıda sohbet eden vatandaşların üzerine düştü.

ASAYİŞ

İstanbul Esenyurt'ta yabancı uyruklu iki kadın güzellik merkezinde ücret ödeme kavgasına tutuştu.

ASAYİŞ

Esenyurt'ta silahla vurulduktan sonra yakılan iş yerinde hayatını kaybeden şahıs ölümüne ilişkin yapılan duruşmada ölen şahısın yakını duruşma sonrasında darp...

ASAYİŞ

İstanbul Esenyurt’ta üç gün boyunca yer altı kablolarının geçtiği rögarda yaşayan kaçak göçmen, zabıta ekipleri tarafından çıkartıldı.

ASAYİŞ

İstanbul Esenyurt’ta yağ aldırma ve saç ektirme için özel bir kliniğe gelen Amerikalı Cleopatra Mae Denms,hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

İstanbul'da bir sitede çocuklarının gürültü yaptığı nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Yaşanan kavga anları güvenlik kamerasına yansıdı.

ASAYİŞ

İstanbul Esenyurt'ta park halindeki kamyon hareket ederek optik dükkanına daldı. Olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

ASAYİŞ

İstanbul Esenyurt'ta bir annenin çocuğuna şiddet uyguladığı anlar komşusu tarafından kaydedildi. Vicdansız anne, “Kendi çocuğumu öldürsem bile benim hakkımdır” diyerek...

ASAYİŞ

Esenyurt’ta yaşanan cinayet olayına ilişkin gözaltına alınan 8 şüphelinin duruşması devam ederken adliye önü karıştı.

ASAYİŞ

İstanbul, Esenyurt’ta tekel bayisinde 2 kişinin öldürülmesi olayına ilişkin gözaltına alınan 8 şüpheli Büyükçekmece Adliyesi’ne getirildi.