• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 66.500 %-0.75
  • ETHERIUM 3.064 %-1.63
17°

Emeklilik Haberleri

emeklilik haberleri ve güncel emeklilik gelişmeleri, emeklilik ile ilgili tüm video, emeklilik fotoğrafları ve emeklilik haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


GÜNDEM

Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik değişikliğine göre Bireysel Emeklilik Sistemi'nde katılımcılar sistemden çıkmadan birikimlerinin yarısına kadar toplu ödeme alabilecek.

EKONOMİ

Orta Vadeli Program'da yeni emeklilik sistemi TES (Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi) de yer aldı.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah bu konuda da gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız"dedi.

GÜNDEM

Yargıtay, EYT ile ilgili emsal bir karara imza attı. Çalışmasına rağmen sigorta primi yatırılmayan EYT adaylarının geç kaldığına dikkat çeken...

DÜNYA

Fransa'da halk, hükümetin emeklilik yaşını 64'e çıkaracakları düzenlemeyi duyurmasının ardından sokaklara indi. Gösteride, eylemciler bankamatik ve bankaların camlarını kırdı.

GÜNDEM

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT ile ilgili, “Süreç aşama aşama ilerleyecek. Meclis kararını verecek. Ocak ayı içinde...

GENEL

EYT düzenlemesi sonrası Bağcılar'da vatandaşlar sabah saatlerinden itibaren SGK önünde sıraya girdi. Kuyruk havadan görüntülendi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, EYT'ye yönelik düzenleme için tarih verdi. Oktay, "EYT ile ilgili sorunu da 1-2 hafta içinde çözeceğiz" dedi.