• DOLAR 32,32 %0.11
  • EURO 34,82 %-0.04
  • ALTIN 2.439,19 %0.28
  • BİST100 10.269 %0.20
  • BITCOIN 63.111 %2.2
  • ETHERIUM 3.015 %0.58
14°

Dbb Haberleri

dbb haberleri ve güncel dbb gelişmeleri, dbb ile ilgili tüm video, dbb fotoğrafları ve dbb haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yöresel otlarla yapılan yemekler ve şerbetlerin tanıtımı amacıyla Diyarbakır Otları ve Şerbet Festivali'ni ilk kez düzenledi.

Diyarbakır

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Kulp ve Kocaköy ilçelerinde muhtarlarla bir araya gelip, muhtarların görüş...

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, sivrisinek, karasinek, yakarca (tatarcık), kene ve benzeri zararlı haşere popülasyonlarının insan sağlığını tehdit etmeyecek düzeyde tutulması amacıyla...

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede ikamet eden sosyal kart sahibi vatandaşlara 750'şer liralık yardımda bulundu.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin Sarılar Mahallesinde yaptığı köprü ile 16 mahallenin yolu birleştirildi.

Diyarbakır

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Silvan ilçesi muhtarları ile değerlendirme toplantısında buluştu.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kentin sembol ürünlerinden Diyarbakır karpuzunun özgünlüğünü koruması için çiftçilere malzeme desteğinde bulundu.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Keyf-i Diyar ücretsiz sinema gösterimi kapsamında hafta sonları çocuklar, sinemayla buluşuyor.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde eğitim gören Hani ve Çüngüş Akademi Lise öğrencilerine sınava hazırlık içerikli kitap setleri hediye edildi.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonu ile ana sınıfı öğrencileri Dicle Vadisi Fetih Ormanı’na depremde hayatını kaybedenlerin anısına fidan dikme etkinliğine katıldı.

Diyarbakır

Diyarbakırlı vatandaşlar, Beşiktaş-Galatasaray derbisini Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu dev ekrandan takip etti.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kendi üretimi olan kara serviden maddi değeri yüksek fidanlar elde etmek için personeline fidan aşılama eğitimi verdi.