• DOLAR 32,33 %-0.12
  • EURO 34,78 %-0.06
  • ALTIN 2.387,88 %-0.37
  • BİST100 10.265 %0.55
  • BITCOIN 59.331 %1.42
  • ETHERIUM 2.984 %-0.52
19°

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan haberleri ve güncel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gelişmeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili tüm video, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mazbatası teslim edildi. Mazbatayı TBMM Başkanı Mustafa Şentop teslim aldı.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sayıştay Başkanlığı Konferans Salonu'nda Sayıştay'ın 161. Kuruluş Yıldönümü Programı'nda açıklamalarda bulundu.

İnegöl

İnegöl'de Şakacı kıraathane işletmecisi Ferudun Türkmen, seçimde zaferini ilan eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için vatandaşlara ücretsiz çay ikram etti.

SİYASET

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu akşam ABD Başkanı Joe Biden ile görüşeceğini söyledi.

Merkez

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a büyük destek veren Bursa’da büyük coşku yaşandı.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Cumhur İttifakı'nı oluşturan partilerin genel başkanlarını Külliyesi'nde kabul etti.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylaması için oy verme işleminin sona ermesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama geldi.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz Halk Buluşması'nda seçmene seslenerek, "Yarın sandıkta fire vermeyeceğiz. Gidemeyen varsa onları da teşvik edeceğiz. 14...

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adnan Menderes ile bakanlar Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ın naaşlarının bulunduğu Topkapı'daki anıt mezarı ziyaret...

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ""Biz bugüne kadar hep kendimizle yarıştık. Kendi rekorlarımızı yükseltme çabasında olduk. Bugüne kadar bizle eser ve...

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Güçlü Sanayi Güçlü Türkiye Buluşması"nda önemli açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretiyle hizmete açılan Defne Devlet Hastanesi'nde günlük poliklinik sayısının 1000’i aştığı belirtildi.