• DOLAR 32,21 %0.13
  • EURO 35,14 %0.07
  • ALTIN 2.461,36 %-0.26
  • BİST100 10.320 %1.59
  • BITCOIN 65.001 %-0.91
  • ETHERIUM 2.936 %-2.78
14°

Cinayet Haberleri

cinayet haberleri ve güncel cinayet gelişmeleri, cinayet ile ilgili tüm video, cinayet fotoğrafları ve cinayet haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


ASAYİŞ

Denizli’de birlikte yaşadığı yabancı uyruklu sevgilisine fare zehri vererek öldüren, Afgan adamın yaptıkları kan dondurdu.

ASAYİŞ

Ankara’da 25 yaşındaki kız erkek arkadaşı ile görüşmesine izin vermeyen annesini bıçakla öldürdükten sonra kendi hayatına son verdi.

ASAYİŞ

Esenyurt'ta silahla vurulduktan sonra yakılan iş yerinde hayatını kaybeden şahıs ölümüne ilişkin yapılan duruşmada ölen şahısın yakını duruşma sonrasında darp...

ASAYİŞ

Bursa'da cinnet geçirerek eski eşi ve yanındaki kişiyi öldüren polis, hakkında karar verildi.

ASAYİŞ

Mudanya'da meydana gelen kan donduran olayda eski kamyon şoförü H.Ş minübüsle ezmeye çalıştığı bisikletli adamı ara sokakta sıkıştırıp bıçaklayarak öldürdü.

ASAYİŞ

Daire otomobil takası sebebiyle gece kulubü işletmecisi Bülent Karakuş ile anlaşmazlık yaşayan 22 yaşındaki emlakçı E.E konuşmak için gittikleri parkta...

ASAYİŞ

Bebek'teki çifte cinayetin nedeninin yanlış anlama olduğu ortaya çıktı.

ASAYİŞ

Bursa'da, patronunu otomobilde boğazını keserek öldüren zanlıya ‘Kasten adam öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası talebiyle dava açıldı.

ASAYİŞ

Bursa'da alacak-verecek kavgasında öldürülen şahsın dayısı ile 1 kişi uzun kovalama sonucu tutuklandı.

ASAYİŞ

Bursa'da aynı evde yaşayan halası ve babaannesinin boğazını kesen, halasının ölümüne sebep olan genç yakalanarak cezaevine gönderildi. Halanın cenazesi ise...

ASAYİŞ

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde halası ve babaannesini boğazlarını keserek öldüren 24 yaşındaki zanlının yakalanmasının ardından talihsiz hala gözyaşlarıyla toprağa verildi.

ASAYİŞ

Bursa, Osmangazi'de uyuşturucu madde kullanan torun babannesi ve halasının boğazını kesti. 49 yaşındaki hala öldü, 75 yaşındaki babaanne ağır yaralandı.