• DOLAR 32,38 %-0.18
  • EURO 34,75 %0.00
  • ALTIN 2.434,66 %-0.16
  • BİST100 10.049 %1.34
  • BITCOIN 62.850 %-1.37
  • ETHERIUM 3.180 %-3.87
16°

Cinayet Haberleri

cinayet haberleri ve güncel cinayet gelişmeleri, cinayet ile ilgili tüm video, cinayet fotoğrafları ve cinayet haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


ASAYİŞ

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde küfür ettiği gerekçesiyle aralarında husumet bulunan dayı ve yeğen düğünde karşılaşınca cinayet işlenmişti.

ASAYİŞ

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde eski eşine tabancayla boynundan vurarak öldüren daha sonrada kaçan zanlı polis ekiplerine teslim oldu.

ASAYİŞ

İddiaya göre Fatih’te yılbaşı akşamı, arkadaşlarıyla oturan 17 yaşındaki Melek Nur Özgener, ‘hanginize sıkayım’ diyen arkadaşı tarafından başından vuruldu.

ASAYİŞ

Ankara’nın Polatlı ilçesinde kahvaltı sırasında gelin ve kaynana arasında çıkan tartışma cinayetle bitti.

ASAYİŞ

Ankara’da bir kişi, gürültü yaptıklarını ileri sürdüğü üst komşularının evini tüfekle basarak, aynı aileden ikisi çocuk 5 kişiyi öldürdü.

GÜNDEM

İstanbul’da Münevver Karabulut cinayeti sanığı Cem Garipoğlu’nun ölmediği iddialarına ilişkin Garipoğlu’nun babası, oğlunun mezarının açılması ve DNA eşleştirmesi yapılarak gerçeğin...

ASAYİŞ

Bursa’da cinnet geçiren eşi tarafından öldürülen anne Zeynep Özdemir ve oğulları Metehan ile Batuhan toprağa verildi.

ASAYİŞ

Bursa’da mahallelinin kötü kokular sebebiyle şikayette bulunduğu eve giren polis ekipleri, evde ceset buldu.

ASAYİŞ

Düzce’de iş arkadaşı olan iki kişi arasında çıkan tartışma cinayetle son buldu.

GÜNDEM

KKTC'de kumarhane işletmecisi Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürülmesine ilişkin görülen davada mütalaa açıklandı.

ASAYİŞ

Hiç tanımadığı kişiyi bıçaklayarak öldüren sanık: "Oyun içinde olduğunu düşünüyordum, gerçek dünyada değildim" açıklamasını yaptı.

ASAYİŞ

İzmir'in Bayraklı ilçesinde şok eden bir cinayet yaşandı. Eylül'ün son günlerinde çıkan yangında işletme sahibi Mustafa Bendeş ile emekli öğretmen...