• DOLAR 32,27 %-0.04
  • EURO 35,11 %-0.02
  • ALTIN 2.467,44 %0.05
  • BİST100 %
  • BITCOIN 65.510 %-1.04
  • ETHERIUM 2.944 %-2.32
12°

Aydın Haberleri

Aydın haberleri ve güncel Aydın gelişmeleri, Aydın ile ilgili tüm video, Aydın fotoğrafları ve Aydın haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


GENEL

Aydın Büyükşehir Belediyesi, çocukların ruhsal ve bedensel gelişimlerine destek olmak için başlattığı kurslarına hız kesmeden devam ediyor.

EĞİTİM

Aydın’ın Efeler ilçesinde vatandaşların taleplerine yanıt veren Efeler Halk Eğitimi Merkezi’nin yıl sonu karnesi göz doldurdu.

GÜNDEM

Aydın’da yaşanan asansör kazası ile ilgili olarak gözaltına alınan şahıs adliyeye sevk edildi.

GENEL

Kuşadası Belediyesi, Aydın’ın Söke ilçesindeki bir apartman dairesinde bulunan hasta ve bakıma muhtaç sokak hayvanlarına sahip çıktı.

ASAYİŞ

Aydın’da bulunan kız öğrenci yurdunda fazla yükü taşıyamayan asansörün hareket etmesi sonucu duvarla asansör arasında sıkışan kız öğrenci hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Aydın'da ilçeler arası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüs şoförü, otobüse binen bir kadının yakını tarafından darp edildi. Darp nedeni ise...

ASAYİŞ

Aydın'da yapımına devam eden otoban inşaatında çalışan bir işçi, üstüne tonlarca ağırlıktaki demir kalıp düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Aydın’da 28 yıl hapis cezası ile dolandırıcılık suçundan aranan şahıs yakalandı.

ASAYİŞ

Aydın’da İnsansız Hava Aracı ile tespit edilen 26 düzensiz göçmen yakalandı.

GENEL

Kuşadası'nın sembol yapılarından biri olan ve pek çok ünlü sanatçı, devlet adamı, kral ve kraliçeleri ağırlamış Kısmet Otel yıkıldı.

ASAYİŞ

Aydın’ın Kuşadası ilçesi açıklarında yüzerek Yunanistan’a geçmeye çalışan 5 düzensiz göçmen yakalandı.

ASAYİŞ

Aydın’da İnsansız Hava Aracı (İHA) tarafından lastik bot içerisinde tespit edilen 25 düzensiz göçmen sahil güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.