• DOLAR 32,22 %-0.07
  • EURO 34,65 %-0.11
  • ALTIN 2.396,98 %0.15
  • BİST100 10.245 %-0.03
  • BITCOIN 61.475 %-1.04
  • ETHERIUM 2.986 %-0.5
22°

Asfalt Haberleri

asfalt haberleri ve güncel asfalt gelişmeleri, asfalt ile ilgili tüm video, asfalt fotoğrafları ve asfalt haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


Merkez

Osmangazi Belediyesi, 2023 yılı içerisinde yaptığı 37 bin 711 tonluk asfalt serimi ile vatandaşlara kaliteli ve konforlu ulaşım sunmanın gururunu...

İnegöl

Altyapısı tamamlanan bölgelerde asfalt çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, 7 mahallede 29 cadde ve sokağın asfaltlarını yeniledi.

Merkez

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yenişehir ilçesi Reşadiye Mahallesi'nde yürüttüğü çalışmalar vatandaşları mutlu etti.

ASAYİŞ

Van’da bir asfalt şantiyesinde çıkan yangın korkuttu.

İnegöl

İnegöl Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesinin ardından Hamidiye Mahallesinde de altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde asfalt uygulamalarına başladı.

Merkez

Karacabey'de altyapı çalışmalarını tamamlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, şimdi de ilçenin üst yapısını yenileyecek.

Merkez

Bursa Büyükşehir Belediyesi, mevcut yolları sağlıklaştırma çalışmalarına yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu Dikkaldırım Caddesi’ni de ekledi. Geceleri yapılan çalışma...

İnegöl

Altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde asfalt çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, bu kapsamda Kemalpaşa Mahallesinde 7 sokakta asfalt uygulaması gerçekleştiriliyor.

ASAYİŞ

Bilecik'te freni tutmayan asfalt malzemesi yüklü kamyon, E-Sınav binasının bahçesine daldı.

ÇEVRE

Muğla’nın Bodrum ilçesi Bitez Mahallesi’nde daha önce defalarca patlayan isale hattı, yeniden patladı. Cadde dereye döndü.

Merkez

Bursa Büyükşehir Belediyesi, asfalt yenileme çalışması nedeniyle Gürsu Kavşağı ile Kestel Kavşağı arasında değişikliğe uğrayacak güzergahları açıkladı.

Merkez

Bursa-Ankara karayolunda sürdürülen asfalt yenileme çalışmalarında bir etabı daha tamamlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehrin yollarını daha konforlu hale getiriyor.