• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 67.000 %1.9
  • ETHERIUM 3.087 %4.98
16°

Ameliyat Haberleri

Ameliyat haberleri ve güncel Ameliyat gelişmeleri, Ameliyat ile ilgili tüm video, Ameliyat fotoğrafları ve Ameliyat haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


DÜNYA

Brezilya Devlet Başkanı Luis Inacio Lula da Silva, kalçasından ameliyat olmasının ardından hastaneden taburcu edildi.

ASAYİŞ

Bursa'nın İznik İlçesi'nde Milli Eğitim Müdürlüğünde memur olarak çalışan Bekir Can (40) girdiği kalp ameliyatında vefat ederek hayatını kaybetti.

GENEL

Avustralya'nın başkenti Canberra'da ameliyata alınan bir kadının beyninden 8 santimetre uzunluğunda “canlı solucan” çıkarıldı.

GÜNDEM

Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, eşin ameliyatı sırasında yeteri kadar ilgi göstermemenin boşanma sebebi olduğuna karar verdi.

ASAYİŞ

İstanbul'da kasksız motosiklet sürücüsü kaza sonucunda ağır darbe alarak hastaneye kaldırılıp yoğun bakıma alındı.

SAĞLIK

Tedavi edilmeyen omuz yırtıkları eklem kireçlenmesi ve fonksiyon kayıpları ile sonuçlanarak insan hayatını zorlaştırabilir.

SPOR

Real Madrid, sağ dizinden sakatlanan milli futbolcu Arda Güler'in ameliyat olduğunu açıkladı.

SAĞLIK

Basit bir estetik işlemi gibi gözüken botoks uygulamasının sahtesi farklı sonuçlar ve sorunlarla kişinin ölümüne yol açabiliyor

SAĞLIK

Sivas’ta ilk defa yapılan beyin arka çukur atardamar darlığı ameliyatı ile Nöroradyoloji alanında başarılı bir operasyon gerçekleştirildi.

SAĞLIK

İstanbul’dan tavsiye üzere Karabük’teki Özel Medikar Hastanesine gelen kalp hastası, gerçekleştirilen başarılı operasyonla yeniden sağlığına kavuştu.

SAĞLIK

INVAMED tarafından açık kalp ameliyatlarında göğüs kemiği kapatması için değiştirecek Peta Sternum Kapatma Plakaları adlı ürün geliştirildi.

SAĞLIK

Bursa Uludağ Üniversitesi, Bursa'nın ilk robotik böbrek taşı kırma ameliyatını yaptı.