Özkan YILDIRIM/ÖZEL HABER

Barış Manço Kültür Merkezi’deki nikah seçkin davetli topluluğunun huzurunda gerçekleştirildi. Eş, dost ve akrabaların yanı sıra damat bey ve gelin hanımın arkadaşlarının da  yoğun teveccühü ile gerçekleşen nikah merasimi  birçok güzel anı niteliğindeki zaman yaşandıktan  sonra  tamamlandı. Yeni çiftlerin nikahını Ülkemizin en başarılı belediye başkanları arasında kendisine yer bulmuş olan Yıldırım İlçemizin Belediye Başkanı Oktay Yılmaz kıydı.

                                 "Kavan ve Kavşut aileleri bir arada"

YENİ HAYATLARINA İSVEÇ’TE DEVAM EDECEKLER

Okuroğulları ailesinin oğulları Okan Okuroğulları İTÜ Endüstriyel Tasarım Mühendisliği mezunu İsveç’te uluslararası bir firmanın WEB site tasarımını yapmaktadır. Kavşut Ailesinin güzel kızları Zeray Kavşut ise Mimar Sinan Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları mezunu, İsveç’te alanında yüksek lisans yapacak. Üniversite dönemlerinde başlayan sevgilerini nikahla taçlandırarak mutluluğa yelken genç çiftimiz İsveç’te hem akademik kariyerlerine devam edecekler hem de sevgi ile kurulan yuvalarını koruyacaklar. Bu güzel nikaha geçmeden evvel bir gün öncesi Salon L’afedersin’de gerçekleşen kına eğlencesinden bahsetmek isteriz. Her iki ailenin bayanlarının yoğunlukla iştirak ettiği kına organizasyonunda hanımlar gönüllerince eğlendiler. Gelin hanımın kız arkadaşları ve akrabalarının yaptığı güzel oyun ve danslar görülmeye değerdi.

"Nikah şahitleri Gürsel Kavan ,Ezel Kavşut,Arda Meriç ve Taner Güneş'ti"

YENİ ÇİFTLERİ MUTLU GÜNLERİNDE YALNIZ BIRAKMADI

Bursa’mızın olduğu kadar son Ankara çıkarmasıyla ülke basınında da kendinden oldukça fazla bahsettirmiş olan Bursa’mızın tanıdık simalarından Tarihi Taş Fırını’nın kurucusu Gürsel Kavan ve ailesinin de en başından sonuna kadar hem kına eğlencesi hem de nikah merasiminde genç çiftlerin ve de ailelerinin yanında olduğu gözlerden kaçmadı. Bir gün sonra Barış Manço Kültür Merkezi Erguvan Nikah salonundaki nikah merasimine geçildiğinde yeni çiftlerin gözlerindeki mutluluk etrafa yansıyordu. Gelin ve damadın birbirlerine ‘Evet’ demelerinin ardından nikah şahitleri Gürsel Kavan, Ezel Kavşut, Arda Meriç ve Taner Güneş’in şahitlikleri sonrasında imzalara geçildi.

                              "Gürsel Kavan kızı Begüm ile birlikte".

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU

Evlatlarının bir birlerine çok yakışan eşlerini bulmuş olması Kavşut ve Okuroğulları ailelerinin de nikah merasimi esnasındaki mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Doğayı korumak, ülkemizin güzel çocuklarının eğitimine katkı sağlamak amacıyla çağdaş yaşama yapılan bağışla nikah şekerlerini kalem olarak tercih ettiler.

Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret

    "Nikahı Yıldırım İlçemizin başarılı Belediye Başkanı Oktay Yılmaz kıydı"

ÖMÜRLÜK MUTLULUĞA YELKEN AÇTILAR

Nikah sonrası yeni çiftler akrabaları ve arkadaşları ile birlikte Efendioğlu Cağ Döner’de yemek yediler. Bizler de genç çifte bir yastıkta kocamalarını, mutlu, huzurlu bir ömür ve nihayetinde devlete, vatana, millete yararlı evlatlar yetiştirmelerinin temennisini ve duasını ediyoruz.

                             "Nikah sonrası konuklar yemeğe geçtiler"

 

 "Doğayı korumak ülkemizin güzel çocuklarının eğitimine katkı sağlamak adına çağdaş yaşama     yapılan bağışla nikah şekerlerini kalem olarak tercih ettiler...

 

"Yıldırım belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Gürsel Kavan ve gelin kızımızın Babası Turgay Kavşut"

 

                                      "yeni çiftler pastalarını keserken"

 "Amcalar Tunay Kavşut - Tümen Kavşut ve Gürsel Kavan'ında olduğu geniş aile fotografı"..