Tıkıştırıverin

Hemen şimdi deneyebileceğiniz numaralardan biri, üstünüzdekini pantolon veya eteğe -o an giymekte olduğunuz her neyse- sıkıştırmak. Bluz veya t-shirt fark etmez. Burada önemli olan, altına giydiğiniz kıyafetin yüksek belli olması. Bu, figürünüze hoş bir ton verir. Derin oturan pantolon veya eteğin içine sokulan üst, daha iyi taşınır. Bedeniniz ister 34 ister 44 olsun, deneyin, farkı hemen göreceksiniz.

 

Koyu renk tonları

Her kadının bir kere duyduğu tavsiyedir “Siyah, ince gösterir”. Bu tavsiyeyi verenler pek de haksız sayılmaz ama modada bu kadar çok güzel renk varken her gün siyah giymek pek cazip değil. Siyah, şık ve ince bir görünüm verse de bir zaman sonra sıkıcı olmaya başlayacaktır. Merak etmeyin, ince görünmek için sadece en koyu rengi giymek zorunda değilsiniz, açık renklerin koyu nüanslarını da seçebilirsiniz. Örneğin, kar beyazı değil, krem rengi bir t-shirt tercih edin. Ateş kırmızısı bir kokteyl elbisesi yerine bordo olanı alın. Renk dünyasındaki bu nüanslar anında daha ince görünmenize neden olur. Bir sonraki sefer soyunma kabininde kendiniz karşılaştırın. Sonuca şaşıracaksınız.

 

Büyük beden kadınlar için 6 stil tavsiyesiVücut tipinize uygun giyinerek d...

Genç görünmenizi sağlayacak 4 aksesuarOlduğunuzdan daha genç ve dinami...

Yeşim, cinsiyet eşitliği alanında en yüksek seviyede Yeşim, cinsiyet eşitliği alanında en yüksek seviyede

 

Ayakkabı seçimi

Figürünüze çok uygun bir kıyafet seçtiniz, kendinizi iyi ve rahat hissederken aklınıza şu soru geliyor: Bunun altına hangi ayakkabıyı giyeceğim? Bu sorunun cevabı her zaman kolay değil, ne de olsa ayakkabı, görünüşünüzü tamamen değiştirebilir. Rahat, şık veya işlevsel bir seçim yapabilirsiniz. Yanlış ayakkabı seçimiyle bacaklarınız 10 cm kısa görünebilir, böylece o güzel elbiseniz bir anda beş kilo fazladan gösterebilir. Benzeri tatsızlıklar yaşamamak için bacakları görsel olarak daha uzun gösteren ayakkabılar tercih edebilirsiniz. İşin sevindirici tarafı, bunların yüksek topuklu olmasının gerekmemesi. Yüksek topuklu veya topuksuz fark etmez, derin kesimli ayakkabılar bacağı görsel olarak uzatır. Bu tür ayakkabılarda ayakkabının ön kısmı, parmakların başladığı yeri gösterecek kadar açıktır. Küçük bir topuk tabii ki optik olarak biraz yardımcı olur ancak derin kesimli bir babet (veya ipli babet) bacağı uzatır ve sizi daha ince ve uzun gösterir.

Takılar

Takı her zaman iyi bir yatırımdır; her kıyafete değer katar, onu kişiselleştirir ve herşeyden önce, ömür boyu kullanabilirsiniz. Ayrıca, daha ince görünmeye veya bedeninizin öne çıkarmak istediğiniz kısımlarını vurgulamaya da yardımcı olur.

  • Bu şekilde, uzun küpeler ince, uzun bir boynu ve köprücük kemiğini belirginleştirir.
  • Kolyeler, güzel bir dekolteyi ve boynu vurgular.
  • Bu tür takılarda doğru uzunluğa dikkat edilmelidir. Kısa bir kolyeyle boyun ve köprücük kemiği, uzun bir kolyeyleyse dekolte vurgulanır.
  • Kolye fazla uzun olmamalıdır, yoksa karın bölgesinde sallanır ve dikkati oradan uzaklaştırmak yerine oraya çeker.

Kola takılan bant ve bilezikler, hatta halhallarla da bir saptırma manevrası yapabilirsiniz. Renkli püsküllü veya dikkat çeken renklerdeki modeller yaz giysilerinde özellikle güzel görünür ve ufak fazlalıklarınızı kamufle eder.