Ufuk IRGAŞ/Mustafa TANITAN

Her türlü balık çeşitlerinin satışının yapıldığı ve restoran hizmetleri veren açılışa özel davetlilere ücretsiz balık ikramının yapıldığını duyanlar adeta markette izdiham yaşattılar.

Bursaspor Kulüp Başkanı Erkan Kamat, Yıldırım AK Parti İlçe Başkan yardımcıları Abdusselam Avras, Arif Bekir Dangaç ve DSP Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Seskır, Amasyaspor Kulübü As Başkanı Metin Genç ile çok sayıda Bursaspor taraftarı ve semt sakinlerinin katıldığı balık market açılışı dua ile başladı.

PANDEMİ HATIRLATMASI

Açılış Kurdelasının kesiminden önce Bursaspor Kulüp başkanı Erkan Kamat Yaptığı konuşmada "Çin'de başlayıp Ülkemizi de etkisi altına alan ve bir yıl içinde yirmi binin üzerinde insanımızın ölümüne sebep olup ekonomimizi de olumsuz olarak etkileyen Koronavirüs salgını yüzünden bir çok işyeri ve fabrikaların kapanmasına rağmen Şehrimizde genç ve girişimci iş insanı Volkan Önder'in böyle  bir market açmasını takdirle karşılıyorum. Bursa ekonomisine katkıda bulunan kardeşime hayırlı müşteri dileklerinde bulunuyor ve Teşekkür ediyorum."İfadelerini kullandı.

Osmangazi'de konforlu ulaşım Osmangazi'de konforlu ulaşım

BABADAN OĞULA

1953 Yılından bu yana Mudanya da balıkçılık yapan bir aileden geldiğini ve baba mesleğini Bursa da icra etmek istediğini bu yüzden de ihtiyaç üzerine Yeşil Caddesinde kendi adını taşıyan Önder Balık Market ve Restoranı açtığını ifade eden işletme sahibi Volkan Önder de yaptığı konuşmada "Açılışımıza katılarak bize destek de bulunan Kulüp Başkanım ve siyasi parti ilçe başkanlarım ile siz değerli hemşerilerim ve semt sakinlerine teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Baba mesleğini sürdürmek ve Bursa ekonomisine katkıda bulunmak amacı ve İstihdam, Kalite, ucuz ve müşteri velinimettir parolası ile bu marketimi açtım" diye konuştu.

SESKIR'DAN HAYIRLI OLSUN

Açılışın özel davetlileri arasında yer alan DSP Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Seskır da açılışın ardından Önder Balık Market sahibi Volkan Önder'e Bursa ekonomisine katkıları sebebiyle başarı dileklerinde bulunup teşekkür etti. Seskır, ekonomimizin ayakta kalabilmesi ve düzeye çıkması için genç girişimcilerin çoğalması gerektiğine işaret etti.