İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, AK Parti’nin 2015 yılındaki seçimlerde hedeflerinin Yıldırım’da yüzde 65 oy oranını yakalamak olduğunun altını çizdi.

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, yaptığı konuşmasında, AK Parti’nin hedefinin başlayan Beşinci Olağan Kongre süreciyle birlikte 2015 seçimlerinden başarıyla çıkmak, 2023, 2053 ve 2071 Türkiye’sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmak olduğunu söyledi. Yıldırım’daki delege seçimlerinin tüm köy ve mahallelerde 18-19 Ekim 2014 tarihinde aynı gün ve saatte yapılacağını açıklayan Hüdayi Yazıcı, böylece parti içi demokrasinin ve seçmenle bütünleşmenin en önemli temeli köy ve mahallelerde atılmış olacağını ifade etti ve 5. Olağan Kongre çalışmalarının partiye ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu.

YÜZDE 65 TEK HEDEFİMİZ

Gerek kongre sürecinde gerekse sonrasında artık tek bir hedefleri bulunduğuna işaret eden Yazıcı, “Kongre sürecini hayırlısı ile başarılı bir şekilde tamamlayacağımıza olan inancım tamdır. Bu süreç boyunca teşkilat üyelerimiz ile üzerimize düşen tüm görev ve sorumlulukları hakkıyla yerine getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizim en önemli düşüncemiz ve hedefimiz artık 2015 seçimleri ve bu seçimlerde yüzde 65 oy oranını yakalamaktır” şeklinde konuştu.

YAZICI’DAN SOKAK ÇATIŞMASI İSTEYEN VEKİLLERE SİTEM

Toplantının sonunda Türkiye genelinde yaratılmak istenen kaos hakkında da açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Yazıcı, BDP ve HDP milletvekillerini halkı sokağa çıkmaya teşvik ettikleri için eleştirdi. Kimsenin huzur ortamını bozmaya hakkı olmadığını söyleyen Yazıcı şöyle konuştu: “Gencecik çocukları sokaklara dökerek huzur ortamını bozmak isteyen BDP’li ve HDP’li vekillerin acaba kendi çocukları hiç sokaklarda çatışmaya giriyor mu? Kendi çocuklarını böyle kaos ortamı yaratmak için kullanıyorlar mı? İçindeki şiddet duygusunu yenemeyen bazı BDP’li milletvekillerine seslenmek istiyorum. Bugüne kadar Suriye’den 2 milyona yakın sığınmacıyı ülkemize getirdik. Tek bir teşekkür etmeyen o vekiller, şimdi Kobani’ye Türk askerinin gönderilmesi için sokaklarda şiddet çağrısı yapıyor. Ancak milletimiz bu yaptıklarını asla ve asla unutmayacaktır. Bunu herkes böyle bilmelidir.”