ÖZKAN YILDIRIM

Düğün sezonu açılmışken Bursa’mızın en güzel ve en büyük düğün salonlarından olan Salon Hanzade-1’in sahipleri Ali Güneş ve Erdem Uçar’dan sizler için salon hakkında bilgiler aldık. 

****Bizlere Salon Hanzade-1'in kuruluşu bugünlere geliş süreci ve verilen hizmetlerle ilgili bilgi verebilir misiniz?

MUTLULUĞA BİZİMLE İMZA ATIN

----Salon Hanzade-1 aşağı yukarı 15 yıldır hizmet vermektedir. Yeni değişen yüzü profesyonel işinin ehli personeli ve birbirinden güzel özellikleri ile halkımıza hizmet vermeye devam etmektedir. Salonumuzun en önemli özelliklerinden biri de 1000 kişiye hizmet verebilecek kapasitede bulunmasıdır. Girişten hemen bir kat yukarıda olup kullanım, giriş çıkış anlamında da çok elverişlidir. Salonumuzun hiç direğinin olmaması geniş bakış açısı ve görüş mesafesi üst seviyededir. Bu özellik birçok salonda bulunmayan başlı başına çok önemli bir farktır. Geçtiğimiz süreçte yaşadığımız pandemi sürecinde yaşanılan kısıtlamaların gevşetilmesiyle düğün sahipleri konuklarına istediği ikramı veya yemeği verebilmektedirler.

İMZA FOTOĞRAFÇILIK VE ÇİÇEKÇİLİK FARKIYLA

Salonumuzda ayrıca İmza Fotoğrafçılık ve Çiçekçilik farkı ile hizmet verdiğimizi belirtmek isterim. Hem salonumuzun fotoğraf hizmetlerinde olsun, albüm çalışmalarında olsun ve de araç süsleme işlemlerinde yılların vermiş olduğu birikimle salonumuzda eksiksiz hizmet sunulmaktadır. Son olarak belirtmek istediğim husus, salon özelliklerimizin çok fazla olmuş olmasına rağmen piyasa koşullarına göre uygun fiyatlandırma seçeneklerimizle her zaman hizmetinizde olduğumuzdur. Aşağıda düğün salonunu hizmetlerimiz ve salonumuzun özellikleri ile ilgili geniş bilgileri bulabilirsiniz.

DÜĞÜN SALONU HİZMETLERİMİZ

 ---Piyanist,

--- Yaş pasta( Kişiye Özel)

---Meşrubat(Üç Çeşit)

--- Masa başı Çerez

---Araç Süsleme

--- Sınırsız Kamera Çekimi (DVD)

--- 24 Adet  (13X18) Fotoğraf

--- Gelin Başı

---75X100 Giriş Posteri

---Yemek Menülerimiz Mevcuttur

(Özel) Bu mahallede yüz yıllardır davul çalınmıyor...Davul çalan kendini başka ilçede buluyor (Özel) Bu mahallede yüz yıllardır davul çalınmıyor...Davul çalan kendini başka ilçede buluyor

Salonumuzun özellikleri

--- Özel Güvenlik

--- 14 Adet Klima

---Sanayi tipi Jeneratör

--- Masa-Sandalye Giydirmeli

---Garson- Hostes

--- Görsel Şovlarla Gelin Damada Özel Yürüyen Nikah Masası

---Fotoğraf Stüdyosu

--- Mescit

--- Çocuk Emzirme Odası

--- Slayt Gösterisi

--- Salon içerisinde 22 adet güvenlik kamerası

--- Sigara ve Çay İçme Terası

--- 1000 kişiye hizmet verebilecek kapasiteli direksiz salonumuz

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Alemdar Mahallesi,

 Soğanlı Bulvarı No 9

Tel: 0 224 234 10 40

     0 543 785 60 99

 Osmangazi Bursa