Mersin'in Akdeniz ilçesinde bir tarlada, 3-4 günlük olduğu tahmin edilen bir bebek bulundu. Yoldan geçen bir kadın tarafından bulunan bebek, ambulans ile hastaneye götürülerek gözetim altına alındı. Polis ekipleri bebeği bırakan şahıs veya şahısları bulmak için çalışma başlattı. 

Edinilen bilgiye göre; Mersin'in merkez Akdeniz ilçesine bağlı Turgut Reis Mahallesinde, dün akşam evine giden bir kadın kadın, bölgede bulunan boş bir tarlada bebek sesi duydu. Sese doğru giden kadın, tarlada yerde yatan; 3-4 günlük olduğu tahmin edilen bir bebek buldu. Bulunduğu yerden bebeği alan kadın, çocuğu eve götürüp, bakmaya başladı.

Kadının bugün yetkileri araması üzerine bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen bebek, gözetim altına alınmak üzere hastaneye kaldırıldı. Çocuğu bulan kadın ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. 

Polis ekipleri, bebeği tarlaya bırakıp giden şahıs veya şahısları bulmak için çalışma başlattı. 

İnternet haber sitelerine Basın İlan dopingi İnternet haber sitelerine Basın İlan dopingi

Bölgedeki vatandaşlar da çocuğun dün tarlada bir kadın tarafından bulunduğunu ve evine alındığını söylerken, sağlık durumunun iyi olduğunu dile getirdiler. (İHA)