Kaza, sabah saatlerinde Kınık mevkiinde meydana geldi. 01 BY  plakalı özel otomobiliyle Bozüyük’ten İnegöl istikametine seyir halinde olan Cüneyt E, arabasının arıza yapması üzerine yol kenarında durmak zorunda kaldı. 07 EOS plakalı özel otomobilin sürücüsü Ender Y. , yardım etmek için yol kenarında durdu. Bu arada, Ali E. da, 16 E  plakalı otomobilini yol kenarına çekerek, arıza yapan aracın sürücüsüne yardım etmek istedi. 
Bu sırada, Abdulrezak K. idaresindeki 26 TR  plakalı özel otomobil, yağış sebebiyle kontrolden çıkarak, yolun sağında park halinde olan 07 EOS plakalı özel otomobile arkadan çarptı. Şiddetli çarpışmanın etkisi ile hareketlenen park halindeki 07 EOS  plakalı otomobil de önündeki 16 E plakalı araca arkadan çarptı. Sürücüler Cüneyt E, Enderm Y. ve Ali E. ile araçlarda bulunan Samet K., Eylül Y., Naile Y., Ender Y. ve Nurgül Y. yaralandı. 8 yaralı, 112 ekibinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 
OSB’DEKİ kazada bir kişi yaralandı 
Öte yandan Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana gelen kazada ise, Abdulselam E.  idaresindeki 35 R  plakalı hafif ticari araç, fabrikanın duvarına çarptı. Yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.