Osmangazi Orhaneli Yolu Doğancı mevkiinde, gece saatlerinde eski bir otomobille Orhaneli istikametine seyretmekte olan 53 yaşındaki Ramazan Göktaş, yağışlı yolda virajı alamayınca direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Önce yoldan çıkarak taşlık alana savrulan otomobil, yaklaşık 40 metre aşağıdaki Nilüfer Çayı´na uçtu. O sırada yoldan geçen bir vatandaşın haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri, ışıklandırması bulunmayan derede arama çalışmalarına başladı.

Kısa süre sonra otomobil dere ortasına saplanmış vaziyette bulundu. Afad, Nilüfer Arama Kurtarma, itfaiye ve polis ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren çalışması sonucu otomobil dere kenarına çekildi. Göktaş´ın cansız bedeni otomobilden çıkarılarak plastik bir sedyeye bağlandı.

İSTEĞİ YERİNE GETİRİLDİ

Babasının kaza yaptığını öğrenince olay yerine gelen oğul Alper Göktaş yaşadıkları karşısında şok geçirdi. Pek çok defa sinir krizi geçiren Alper Göktaş´ı polis ekipleri teselli etmeye çalıştı. Çalışmaların son bulmasıyla Ramazan Göktaş´ın cansız bedeni yola çıkarıldı.

“Yüzünü görmek istiyorum, son bir kez görmek istiyorum” diyen Alper´in feryadı çevredekileri gözyaşına boğdu. İsteği yerine getirilen Alper polis ekiplerince olay yerinden uzaklaştırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.