Akın GÜLER

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleştirilen forma sponsorluğu tanıtımında konuşan Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz, startını ay başında verdikleri ‘Yadigar’ temalı açık artırmaya ilişkin serzenişte bulundu. 16 Temmuz’da saat 16.16’da sona erecek çalışmaya yönelik daha fazla ilgi gösterileceğine dair daha fazla hissiyatları bulunduğunu açıklayan Banaz, “ Yazıcı, Şampiyon ve Timsah formalarından reklamsız olarak her birinden 16’şar adet özel bir seri kolerasyonu çalıştık. Bunlarla alakalı bir açık artırma süreci var şu anda. İnternette aktif olarak devam ediyor” dedi.

Uludağ Kadın Basketbollun sponsoru Doruk oldu Uludağ Kadın Basketbollun sponsoru Doruk oldu

SADECE 6 TEKLİF VAR

Toplamdaki 48 forma için sadece 6 tane teklif verildiğini kaydeden Başkan Banaz, “ İlgili arkadaşlarımız bilgi paylaşımı yaptı. Gündeme taşıyan basın mensubu arkadaşlarımız oldu. Bir taraftan kulübün gidişatıyla ilgili eleştirel bakış açısı ve sosyal medyada paylaşımlar var. Taraftar ne kadar bu sürecin içerisinde ve konuyu ne kadar sahipleniyor, şehir ne kadar sahipleniyor bazen tereddüde düşüyoruz. 48 tane formayla alakalı satış için sadece 6 teklif geldi. Konuyla ilgili hem taraftara ve şehrin ileri gelenlerine çağrıda bulunmak istiyorum. Buradaki aşk ve şevkimiz bir noktaya taşınmak isteniyorsa, bu şehre ait kulübü tekrardan yaşatmak istiyorsak, burada herkesin elini taşın altına koyması lazım. Bizim tek taraflı yapacaklarımızla mevcut yapıyı idare ettiremeyiz” diye konuştu.

PANSUMAN PEŞİNDE DEĞİLİZ

Borçlardan küllüm kurtulmak gibi bir strateji geliştirilmesi gerektiğini aktaran Ömer Furkan Banaz, “Bütün uğraşımız bu yönde. Kısa vadeli pansumanların peşinde koşmuyoruz. Bunların katma değer üretmediği de ortada.  Katlanarak devam eden borç yükü var. Sorunsuz ve sıkıntısız bir Bursaspor’u nasıl oluştururuz gayretindeyiz. Cüzi rakamlar olduğu için destek verenler için de yol haritası oluşacaktır” açıklamasında bulundu.