• Aşk ve Savaş

Haftanın Filmleri (12 Ağustos 2022) - 1

Film, ordudan döndükten sonra işsiz kalan Emil ve Fransız dansçı Milou'nun romantik ilişkisini konu alıyor.

 

  • Laal Singh Chaddha

Haftanın Filmleri (12 Ağustos 2022) - 2

Advait Chandan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu yapımın başrollerinde Aamir Khan ve Kareena Kapoor Khan yer alıyor. Forrest Gump filmini Hindistan’ kültürünün gözünden yeniden anlatan film, Laal Singh Chadda'nın kaderini konu alıyor.

 

  •  Korku Evi

Haftanın Filmleri (12 Ağustos 2022) - 3

Başköy’deki “Dede Helvası” geleneğinde helvalar şifa için yenildi Başköy’deki “Dede Helvası” geleneğinde helvalar şifa için yenildi

Başrollerinde Addy Miller, Elizabeth Birkner, Jan Broberg, Philip Brodie ve Aimee-Lynn Chadwick’in yer aldığı Korku Evi,  geçmişte ailesini rahatsız eden kötülüklerin serbest kalmasına neden olan iki kız kardeşin hikâyesini konu ediyor.

 

  • Masal Şatosu

Haftanın Filmleri (12 Ağustos 2022) - 4

Ailece izlenebilecek keyifli bir öykü sunan film, Neşe ve arkadaşlarının masal diyarından gelen bir prensle tanışmalarıyla dahil oldukları eğlenceli serüveni anlatıyor. 

 

  • Ma-Şer

Haftanın Filmleri (12 Ağustos 2022) - 5

Korku filmi tutkunlarının ilgisini çekecek olan filmde üniversite öğrencisi olan Hande, büyü meselesi üzerine tez yazmaya karar verir ancak işler planladığı gibi gitmez.

 

  • Sıradaki Şarkı

Haftanın Filmleri (12 Ağustos 2022) - 6

Romantik bir aşk hikayesini konu alan Sıradaki Şarkı (Press Play) ölümcül bir kazanın ardından karışık kasetlerinin onu zamanda geriye götürebileceğini keşfeden Laura'nın hikayesini konu alıyor.(Ntv)