Özkan YILDIRIM/ÖZEL HABER

Bursalı gençler Sefo ile coştu Bursalı gençler Sefo ile coştu

Cumhuriyet’ in ilan edilmesinin 98. Yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen gecede Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hüseyin Bolten, Oda Genel Sekreteri Sezer Alan, Sayman Erol Kaplan, Yönetim Kurulu Üyeleri Melike Baysal ve Prof. Dr. Ebru Yalçın Alkomed Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Şanal, Aslan Ecza Deposu Ceo’ları Hüdaverdi ve Adnan Gül kardeşler, gecenin sponsorlarından Premium Ma-Ma işletmecisi ve Aslan Ecza Deposu Bölge Müdürü Ulaş Derviş Tayşioğlu katıldılar.

Başkan Hüseyin Bolte ve Yönetim Kurulu Üyelerinin davetlileri kapıda karşıladıkları Cumhuriyet Balosu’nda Bursa ve çevre illerden gelen veteriner hekimler dostluk pekiştirdiler.

Şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşı’nın ardından gecenin sponsorlarına teşekkür plaketi sunuldu.

BALO SPONSORLARI; ALKOMED KİMYA VE PREMİUM MA-MA

Bayrakların ellerden düşmediği eğlence balosunda gecenin sponsorluğunu üstlenen Alkomed Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Şanal ve PiremiumMa-Ma Şirket Kurucusu Ulaş Derviş Tayşioğlu’na Oda Saymanı Muhammet Erol Kaplan tarafından Teşekkür Plaketi verildi.

2007 yılından beri etil alkol depolama, alkol bazlı dezenfektan, ambalajlama ve dağıtım işlerini yürüten AlkomedKimya, saf etil alkol ambalajlaması, denatüre etil alkol ithalatı, muhtelif alkol bazlı dezenfektan üretimi yapıyor.

Pandemi sürecinde pazarın işlerine cevap vermeyi hedefleyen şirket GERMSOL Markasıyla dezenfektan üretimi ve ihracatını da yapmaya başladı.

PİREMİUM MA-MA CAN DOSTLARIMIZIN DOSTU

Konuyla ilgili gazetemize açıklamada bulunan sponsor Premium Ma-Ma İşletmecisi Ulaş Derviş Tayşioğlu, “Bizler bir çok branjda iş üretimimiz yanı sıra pandemiyle birlikte evcil can dostlarımızı düşünerek PiremiumMa-Ma şirketimizi oluşturduk. Yine can dostlarımızın en büyük ihtiyacı olan,  baş tacımız Veteriner Hekimlerimiz ile Cumhuriyet coşkumuzu unutulmaz kılmak istedik. Kedi, köpek mamaları, aksesuar ve tüm ihtiyaçları için kurduğumuz şirketimizle bu sektörde de iddialıyız” dedi. İzmir Marşı ve 10. Yıl Marşı esnasında bayrakların hep birlikte havalarda dalgalandığı, marşların hep bir ağızdan söylendiği coşkulu gece halaylar ile son buldu.