Özkan YILDIRIM/ÖZEL HABER

Türkiye Emekliler Deneği Bursa Şube Başkanlığı’nın İkincibahar Türk Müziği Korosu Şefi Rüya Sani Gündiler yönetiminde, Tayyare Kültür Merkezi’nde uzun süre dillerden düşmeyecek ve profesyonel sanatçıları aratmayan düzeyde konser verildi. Konsere birçok STK temsilcisinin yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız, Bursa Kent Konseyi tarihi kültürel miras çalışma grup Temsilcisi Kenan Yetişen, İyi Parti İl başkan Yardımcısı Sabri Atlıoğlu, yine aynı partinin Osmangazi İlçe Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu katılım sağladı. Konser öncesikonuklarına kısa bir konuşma yapan Türkiye Emekliler Derneği Bursa Şube Başkanı A. Arif Tezbulur şunları söyledi: “Sayın Büyükşehir Başkan Vekilim, ilimizin siyasi parti başkanları, yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli başkanları, yönetim kurulu üyeleri, değerli Bursalı hemşerilerimiz ve üyelerimiz Türkiye Emekliler Derneği Bursa Şubemizin konserine hoş geldiniz. Pandemi nedeniyle iki yıl önce yapacağımız konserimizi bugün gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

‘EMEKLİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ’

Emeklilerin her zaman yanında olduklarını söyleyen Türkiye Emekliler Derneği Bursa Şube Başkanı A. Arif Tezbulur, “Değerli hocamız Sayın Rüya Sani Gündiler’in yönetimindeki Türk Müziği koromuz siz değerli halkımıza ölümsüz eserlerden oluşan müzik ziyafeti sunacaklardır. Bunun için Rüya Sani Gündiler hocamız ve koromuza zaman ayırarak yapmış oldukları çalışmaları takdirle izliyoruz. 1971 yılında kurulan şubemiz değerli üyelerine bir nebzede olsa katkıda bulunmak, yıllarca bu ülke menfaatleri için hayatlarını adamış emeklilerimizin bu günden sonra da en verimli çağlarında, hayat tecrübeleriyle birlikte daha neler yapabileceklerini herkese kanıtlamak, adlarını duyurmak, Türkiye de layıkıyla yaşatmak için örgütlü toplum olma bilinciyle hizmetler üretmeye devam edeceğiz. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen öncelikle Tayyare Kültür Merkezi’ni bize tahsis eden Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne, proje, sanat müzik ve Halk Bilimi Uzmanı Sayın Erdinç Ertüzün Bey’e, Sayın Rüya Sani Gündiler ve tüm arkadaşlarına ben ve yönetim kurulum olarak teşekkür ediyor, hepinize iyi eğlenceler diler, saygılar sunuyorum. İnşallah ileriki süreçte de bu tür artık gelenekselleşmiş etkinliklerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

KONUKLAR ŞARKILARA EŞLİK ETTİ

 Gelen misafirlerinde bazı şarkılara iştirak etmeleri nedeniyle gecenin ilerleyen saatleri güzel ambianslara sahne oldu. Alkışlarla söylenen şarkılara eşlik eden konuklar konser sonunda mutlu bir şekilde salondan bir dahaki konserde buluşmak üzere ayrıldılar.

 MÜKEMMEL PERFORMANSI AYAKTA ALKIŞLIYORUZ

Bu güzel organizasyona imza atan başta Türkiye Emekliler Derneği Bursa Şube Başkanı A. Arif Tezbulur ve Yönetim Kurulunun değerli üyelerine, İkincibahar Türk Müziği Korosu’nun değerli şefi Rüya Sani Gündiler’e ve koronun bir birinden yetenekli sanatçılarına bu güzel performans nedeniyle bizlerde teşekkürlerimizi iletmek istiyoruz.

Çare Büyükşehir'de Çare Büyükşehir'de