Yıldız Tilbe’nin evinden video paylaştı, "Durumu iyi, yoğun bakım dedikodularına inanmayın" dedi Yıldız Tilbe’nin evinden video paylaştı, "Durumu iyi, yoğun bakım dedikodularına inanmayın" dedi

Evleneceksen Gel programında "2 bin 500 lira maaş benim arabamın mazotuma yetmez" diyen Çiğdem isimli kadın 7 yıl sonra tekrar gündeme geldi.

Arabasına aldığı yakıtın 2 bin 530 lira tuttuğunu söyleyen oyuncu Ümit Erdim, gelin adayı Çiğdem'in videosunu paylaşarak akaryakıta gelen zamlara tepki gösterdi.

Fenomen gelin adayından helallik isteyen Erdim, "Seninle de çok dalga geçmiştik, hakkını helal et abla. Pazar günü arabanın deposunu 2.530 liraya doldurdum" ifadelerini kullandı.

YENİDEN GÜNDEME GELDİ

Show TV’de Seda Sayan'ın sunuculuğunu yaptığı 'Evleneceksen Gel' adlı evlilik programı, yayınlandığı dönemde en çok izlenen programlardan biriydi. Programdaki gelin adayı Çiğdem, kendisiyle evlenmek isteyen bir damat adayının maaşını düşük bulmuştu.

Yaptığı konuşmayla fenomen olan gelin adayı Çiğdem, kendisine talip olan damat adayına şu sözleri söylemişti:

"2.5 milyar maaşla bana bakabileceğini aklın kesiyor mu? Ben masraflı bir kadınım. Aksesuarıma çok düşkünüm. Yaşantı tarzım çok farklı. 2.5 milyar maaş benim aracımın mazotuna sanmıyorum yetebileceğini…"