Ay Tenli Kadın şarkısı ile bir anda müzik listelerine hızlı bir giriş yapan şarkıcı Ufuk Beydemir, kısa sürede 159 milyona ilişkin dinlenmeye ulaştı. Şarkı hala en çok dinlenenler arasında yerini alırken, Beydemir'den sevenlerine müjdeli haber geldi. Özel hayatını kapalı kapılar ardında yaşayan genç şarkıcı evlenme kararı aldı. Bakın kızların büyük hayranlık duyduğu Beydemir kiminle evleniyor?

ufukbeyd.jpg

ÇİFTTEN MÜJDELİ HABER

Genç kızların hayranı olduğu Ufuk Beydemir, 2 yıldır aşk yaşadığı 20 yaşındaki oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile evlenme kararı aldı.

ufukfiliz.jpg

Haluk Levent şehit ailesine destek konseri verdi Haluk Levent şehit ailesine destek konseri verdi

Sosyal medya hesaplarından müjdeli haberi sevenleri ile paylaşan çiftin arasındaki yaş farkı da gözlerden kaçmadı. 30 yaşında olan Ufuk Beydemir'in evleneceği oyuncu sevgilisi henüz 20 yaşında.

EVLİLİK MÜJDESİNİ PAYLAŞAN ÇİFTE ÜNLÜLERDEN TEBRİK

2021 yılının Nisan ayında aşklarını ilan eden ikiliden 1 yıl sonra evlenme kararı çıktı. Beydemir, oyuncu sevgilisine evlenme teklifi etti. Sevgilisinin teklifine Evet diyen İperk Filiz Yazıcı, yüzüklü fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

ipekfiliz.jpg

Evlilik için ilk adımı atan çiftin mutlulukları ise gözlerinden okundu. Evlilik kararlarını "Mutluluğumuzu artık sizinle paylaşmanın zamanı geldi" notunu ile paylaşan ikilinin paylaşımına ise Nurgül Yeşilçay ve Mabel Matiz gibi isimlerden tebrik mesajları geldi.

İŞTE EVLENME KARARI ALAN UFUK BEYDEMİR-İPEK FİLİZ YAZICI'NIN O PAYLAŞIM

u-001.jpg