ÖZLEM ATAÇ
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Bursa İl Teşkilatı’nca düzenlenen üye katılım ve eğitim toplantısına katıldı. Programa İYİ Parti Bursa il ve ilçe teşkilatı üyeleri, Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan, GİK Üyeleri Hasan Toktaş ve Yüksel Yılmaz, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ayşegül Özyiğit Gül ve çok sayıda partili katıldı. İYİ Parti 2 bin 650 kişiyi partisine katarak nihai hedeflerinin 16 bin kişiye ulaşmak olduğunu belirtti.

“EN ÇOK KATILIM AK PARTİ’DEN”
Her kesimden partilerine yoğun bir üyelik geldiğini söyleyen Aydın, “Araştırmalar bize şunu gösterdi. İYİ Parti, oy geçişkenliği ve zenginliği açısından tüm partilerden oy alabilen bir parti haline dönüşmüş vaziyette. Özellikle her partiden küskün, dargın, umudunu kesmiş ve yeni parti içerisinde olan insanların her kesiminden partimize bir akış olduğunu gözlemleyebiliyoruz. Son 1 ayda üyeleri analiz ettiğimizde şunu gördük. Partimize en çok katılım AK Parti’den, daha sonra MHP’den, üçüncü sırada da CHP’den oldu. Bu oy geçirgenliğinin hızlı bir şekilde artması ve organize bir çabaya dönüştürülmesi için bu tür faaliyetleri yapacağız” diye konuştu.

Yıldırım’da ’Kudüs Bizim Neyimiz Olur’ söyleşisi Yıldırım’da ’Kudüs Bizim Neyimiz Olur’ söyleşisi

“SIRADAN BİR PARTİ DEĞİLİZ”
“İYİ Parti sıradan kurulmuş bir parti değil” diyen Aydın, şöyle devam etti: “Ülkenin şartlarına karşı bir şey yapmak arzusu ve duygusunu yaşayan, zor şartlarda olan Türkiye’nin kaderine el koyma hareketidir. Kabullenmeyi değil, bu ülkenin evlatlarının fıtratında olan ‘biz varız gerekeni yaparız’ cesaretini göstererek bu milletin kaderine el koymaya karar vermektir. Kolay değil insanların ömrünü geçirdiği partileri geride bırakarak kendi duygularıyla, kendi iradeleriyle, böyle bir karar alıp korku tüneline saplanmış milyonlarca insanın yapmayın, etmeyin, başınız belaya girer korkusunu hepimize aşılamaya çalışıldığı zamanda bu ayağa dikilişi gösterip, bugün Türkiye’nin kaderine el koymayı başarabilmiş İYİ Parti mensuplarına Türk milleti adına teşekkür ediyorum. Bu Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in öncülüğünde yapılmıştır. Türk milletini teslim almaya çalışanlara karşı bu duruma el koymuş bir siyasal hareketiz.”