Ufuk IRGAŞ-İzzet GÜNAY

Türkiye’nin en büyük pet marketi olma özelliği taşıyan ve içerisinde pet cafesi de bulunan Zoogross, Vahe Kılıçarslan ve Ece Gürsel’in sunuculuğunu yaptığı, protokolün ve kurucu ortaklar Önder Aktosun, Zafer Bayraktar, Emin Vahapoğlu’nun ve Bursalı hayvan severlerin katılımıyla Nilüfer’de açıldı. Geniş ürün yelpazesiyle hizmete başlayan Zoogross; kedi, köpek, kuş, kemirgen ve sürüngen gibi evcil hayvanların ihtiyaçlarını karşılayacak. Can dostlarımıza daha iyi bir hayat sunmak amacıyla yola çıkan Zoogross’un açılış törenine Bursalılar da yoğun ilgi gösterdi. Ünlü manken Ece Gürsel Türkiye’nin en büyük pet marketi Zoogross Bursa’nın açılışında elbisesinin kenarından gözüken dövmesini göstererek, “15 yaşında olan köpeğimi daha yeni kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum, onun anısına vücuduma dövmesini yaptırdım” dedi.

Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi

SORUMLULUKLARIMIZIN FARKINDAYIZ 
Kurucu ortaklar Önder Aktosun, Zafer Bayraktar ve Emin Vahapoğlu gazetemize yaptıkları açıklamada, “Zoogross ailesi olarak; içimizdeki hayvan sevgisini referans alarak; Uzun yıllar hayvan severlere hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Edindiğimiz tecrübe ve bilgi birikimi sayesinde onların ihtiyaçlarını anlıyor, daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz. Hayvanların sağlığı işin içinde olduğunun farkında olduğumuz için, en kaliteli ve yenilikçi ürünleri; güvenli ve hızlı bir şekilde uygun fiyatla ve üstün hizmet anlayışımızla sunuyoruz. Ürünlerimizin can dostlarımızın sağlığını tehlikeye atmamasına özen gösteriyoruz. Bunun yanı sıra, sokakta yaşayan dostlarımızı unutmuyor; onların ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz” diyerek işleri konusundaki özenlerini de belirttiler.

CANLI HAYVAN SATIŞINA HAYIR
Ayrıca sosyal sorumluluğa önemli bir yer ayırdığını belirten Zoogross kurucularından Zafer Bayraktar, canlı hayvan satışını desteklemediklerini ve sokakta yaşayan dostlarımızla ilgili yararlı projeler oluşturacaklarını vurguladı. Protokol üyeleri ve kurucu ortakların açılış kurdelesini kesmesinin ardından davetliler mağazayı gezerek, açılışa özel kampanyalardan faydalanıp doyasıya alışveriş yaptılar.