Spor Toto Süper Lig'de 38 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaşarak tarihi bir sezonu geride bırakan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Sivasspor'u da İstanbul'da 4-0 ile geçerek Süper Kupa'nın şampiyonu olmuştu.

Süper Lig'in ilk iki haftasına galibiyetle başlayan Trabzonspor, son olarak Şampiyonlar Ligi play-off turunda Danimarka devi Kopenhag'a 2-1 mağlup oldu. Çarşamba günü evinde Kopenhag'ı ağırlayacak Trabzonspor, rakibini saf dışı bırakarak 11 yıl aradan sonra Devler Ligi'nde gruplara kalmak istiyor.

Fırtına'yı Şampiyonlar Ligi heyecanı sararken Karadeniz temsilcini yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı.

Geçen sezon gösterdiği performansla Trabzonspor'un şampiyonluğa ulaşmasında büyük rol oynayan Nijeryalı yıldız Anthony Nwakaeme cephesinden gelen flaş açıklama Trabzonsporlu taraftarları şaşırttı.

Bordo-mavili formayı terlettiği 145 maçta 47 gol 40 asistlik katkı yaparak Trabzonsporlu taraftarların sevgilisi haline gelen Nwakaeme'nin yeni takımı belli olmak üzere.

Bursaspor’da Teknik Direktör Ümit Şengül’le yollar ayrıldı Bursaspor’da Teknik Direktör Ümit Şengül’le yollar ayrıldı

wak.jpg

Geçen sezon Karadeniz temsilcisinde 36 maça çıkarak 15 gol 11 asistlik katkı yapan 33 yaşındaki yıldızın menajeri William D’avila Radyospor'dan Özgür Sancar'a konuştu.

Galatasaray ile görüştüklerini doğrulayan William D’avila, "Galatasaray’la herhangi bir anlaşma yapmadık. İşi çok ağırdan aldılar. 1-2 gün içinde Türkiye dışında bir takıma imza atacağız. Al Ittihad’la anlaşmıştık, teknik heyet değişikliği sonrası fikirlerini değiştirdiler." dedi.