Fatih AKKUŞ

Yeşil Beyazlılar Süper Lig’in ilk yarısının son maçında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor’u konuk ediyor. Timsahlar, taraftarı önünde Süper Lig'in 2. takımını evine eli boş göndermek istiyor. Bu maçın ardından 2 Ocak’a kadar tatile çıkacak olan Timsah’ta hedef 3 puan niyetine 6 puan. Bu maçtan alınacak puan ve puanların hayati önemi var. Antalya kampına mutlu gitmek isteyen Aybaba “Revizyon olabilir ancak 3 puana hazırız” mesajını verdi.

Muhtemel 11

Bursaspor’da geçtiğimiz hafta kaleyi devralan Muhammet Şengezer mi, yoksa 2. kaptan Okan Koçuk mu? kalede olacak sorusu kafalarda dolaşırken Aybaba sağ gösterip, sol vuracak gibi duruyor. Kalede Okan Koçuk, defansta Ertuğrul, Vergini, Barış ve Umut, önlerinde Lima, Badji, Aytaç ve Latovlevici (Yusuf), Tunay, forvette ise umut Nayir şeklinde çıkması bekleniyor.

TARAFTAR GÜVENİYOR AMA

Bursaspor’da taraftar takımına güveniyor. Ancak gol yollarında sorun yaşayan takım bu anlamda taraftarı tatmin edemiyor. İlk golleri attığı maçlardan puan çıkaran Timsah, Sakho’nun yokluğunda bir hayli sorun yaşıyor. Bu sezon geriden gelip maç kazandığı tek maç deplasmanda oynanan Teleset Akhisarspor maçı oldu. Onun haricinde beraberlik harici puan alamayan Yeşil Beyazlılarda taraftar Ali Akman, Çağatay Yılmaz gibi gençlerinde maçlarda görev almasını istiyor.

Yayın: BeinSports1

Hakem: Bülent Yıldırım

Stad: Büyükşehir Belediye

Saat: 16:00

Sıcaklık: 8