Survivor 2022 All Star yarışmasıyla gündeme gelen Sude Burcu yarışmadan arkadaşı Mert Öcal'la yaşadığı aşkla gündemde. Sude Burcu'nun paylaşımları takipçileri tarafından beğeniliyor, son olarak paylaştığı bikinili pozu hayranlarından beğeni aldı. Sosyal medyadan yorum yapan takipçileri Sude Burcu'ya 'Mert abi çok şanslı' ifadelerini kullandı.

Survivor 2022 All Star yarışmasıyla herkes tarafından tanınan ve adeta fenomen bir isim haline gelen Sude Burcu, Instagram pozlarıyla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Her paylaşımıyla beğeni yağmuruna tutulan güzel yarışmacı, son olarak bikinili pozuyla dikkatleri çekti.

Tiyatro oyunu sırasında evlilik teklifi Tiyatro oyunu sırasında evlilik teklifi

sude-burcu-mert-ocal.jpg

SUDE BURCU SON PAYLAŞIMI İLE DİLLERE DÜŞTÜ

Survivor 2022 All Star'da rakip takım yarışmacıları arasında yer alan Mert Öcal'la aşk yaşadığı öğrenilen ve aşklarına dolu dizgin devam eden Sude Burcu paylaşımlarıyla sosyal medyada konuşuluyor.

Sevgilisi Mert Öcal'ın yanından bir an olsun bile ayrılmayan güzel yarışmacı Sude Burcu paylaşımları ile aşkını tüm aleme duyurmaya devam ediyor.

SUDE BURCU'NUN SEVGİLİSİ MERT ÖCAL ÇOK ŞANSLIYMIŞ

Son olarak çıktığı tatilden Sevgilisi Mert Öcal ile pozlarını paylaşan Sude Burcu, güzelliği ile hayranlarından bir kere daha tam not aldı.

Sude Burcu'nun sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımlara takipçileri yorum yağdırdı. Takipçilerinden bazıları Sude Burcu'nun sevgilisini kast ederek ikilinin resimlerine "Mert abi çok şanslı" yorumlarında bulundu.

survivor-sude-burcu.jpg

SURVİVOR TEKVANDOCU SUDE BURCU KİMDİR?

11 Mayıs 1996 İzmir'de dünyaya gelen Sude Burcu survivor yarışması ile tanındı. Sude Burcu aslında tekvandocu olduğu biliniyor. Futbol antrenörü bir baba ile pilates eğitmeni bir annenin kızı olan Sude Burcu sporcu bir ailenin kızıdır.

25 yaşında olan Sude Burcu, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde okuyor. Şu an 3. sınıfa giden Sude Burcu spor hayatına İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde profesyonel olarak devam ediyor.
Boğa burcu olan Sude Burcu tekvandoculuğun yanında zumba eğitmenliği de yapıyor.

Kısa hayatına pek çok başarı sığdıran Sude Burcu'nun 2 kez Avrupa 3.’lüğü, 1 kez Balkan Şampiyonluğu, 7 kez Türkiye Şampiyonluğu bulunmakta.

Sizce de sude Burcu'nun sevgilisi Mert Öcal şanslı mı yoksa şanssız mı?