İsrail bir kez daha Gazze'de İsrail bir kez daha Gazze'de

Yönetmenliğini James Cameron'un yaptığı, Avatar serisinin devam filmi Avatar 2'de ünlü oyuncu Kate Winslet rol alıyor. Winslet, daha önce kamera arkası fotoğraflarında su altı sahnesi çekiminde görülmüştü. Winslet, filmle ilgili verdiği bir röportajda, serbest dalış dersleri esnasında en fazla yedi dakika 14 saniye nefesini tutabildiğini söylemişti.

"SU TANKINA DALARKEN HİÇBİR ŞEY DÜŞÜNEMEDİM"

45 yaşındaki Oscar ödüllü İngiliz oyuncu, Avatar 2'nin çekimleri sırasında su altında yedi dakika geçirdikten sonra yeniden dışarı çıktığında öldüğünü düşündüğünü itiraf etti. Gişe rekorları kıran filmde Ronal'ı canlandıran Winslet, yeni röportajında, su tankına dalarken 'hiçbir şey düşünemediğini' anlattı.

Ünlü oyuncu, filmdeki rolü için serbest dalış yapmayı öğrendikten sonra ne kadar tehlikeli olabileceğini bildiği halde, bu kadar uzun süre su altında kalmanın 'harika' olduğunu söyledi.

"SADECE BALONCUKLARA BAKIYORSUNUZ"

Winslet, Observer Magazine ile yaptığı röportajda, 'Tanrım, bu harika. Zihniniz tamamen kayboluyor. Hiçbir şey düşünemiyorsunuz, kafanızda listeler yapamıyorsunuz, sadece su altındaki baloncuklara bakıyorsunuz. Sudan çıkınca ilk sözüm 'Öldüm mü?' oldu. 'Evet, öleceğimi sandım” dedi.

"EŞİM BAYILDI"

Ünlü oyuncu, su altında olabildiğince fazla zaman geçirmekte zorlansa da eşi Ned Rocknroll'un yardımıyla rol için serbest dalış yapmayı öğrendiğini belirtti. “Eğitim alırken yanımda biri olması lazımdı. Ned benimle çalıştı ve nefes tutmada da oldukça başarılıydı. Ama o bayıldı” diye konuştu.

TOM CRUISE'U GEÇTİ

Winslet, 7 dakika 14 saniyelik dalışıyla Tom Cruise’un Görevimiz Tehlike 5 filmi çekimlerindeki rekorunu kırmıştı. (ntv.com)