Gülin ÖZDEMİR

Futbolcu fabrikası niteliğindeki Sırameşeler Alemdar Gençlik ve Spor Kulübü, gençliğe sporcu kimliğini kazandırma hedefiyle gelecekte büyük başarılara imza atacak çalışmalarını sürdürüyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi başkan yardımcıları Kemal Alioğlu, Fatih Polat ve ekibi kulübü yerinde ziyaret ederek bir takım sıkıntılara çözüm oldular. Sırameşeler Alemdar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İkram Gişi, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a, başkan yardımcılarından Kemal Alioğlu, Fatih Polat ve ekibine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ederken, "Onların bize verdiği moral, bizim geleceğimiz olan çocuklar için daha da azimli olmamızı teşvik ediyor" değerlendirmesini yaptı.

Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi

ETİK DEĞERLERE BAĞLI

Büyükşehir Belediyesi başkan yardımcılarından Kemal Alioğlu,  Sırameşeler Alemdar Gençlik ve Spor Kulübü’nün Bursa’ya yakışır bir tesis olduğunu dile getirdi. Alioğlu, “Kulübe geldik, yerinde gördük. Güzel Bursa’mıza yakışan değerli bir tesis. Her yer pırıl pırıl. Herkes çocuklarımızla içli dışlı. Hoşgörü, kaliteli eğitim, bilgi ve tecrübe gibi etik değerlere bağlı. Bursa dışında tüm Türkiye’ye duyurulması gereken bir tesis. Kulübün gelecekte güzel işlere imza atacağından şüphem yok. Yetenekli oyuncular var. Potansiyeli olan bir mahalledeyiz; gerçekten güzel bir yer. Kesinlikle değerlendirilmeli” dedi. Kulüp başkanı İkram Gişi ise Alioğlu’nun bu güzel dileklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Gişi, “Biz de burada bir veli gibi çocuğun hem sportif hem ahlaki değerlerini koruyarak büyütüyoruz. Belediyemiz bize güzel bir tesis kazandırdı, o güzelliğe kat kat güzellik kattık” ifadelerini kullandı.

BU İŞİ GÖNÜLDEN YAPIYORUZ

Gelecekte kız çocuklarına yönelik çalışmalar da yapacakalarını ifade eden Başkan İkram Gişi, “Sırameşeler Alemdar Gençlik ve Spor Kulübü olarak mahallemize değer kattık. 40 yıl önce kurulan Sırameşeler Spor Kulübü’nü, güzide Alemdar Mahallesi’yle birleştirerek Sırameşeler Alemdar Gençlik ve Spor Kulübü olarak yola devam ettik. 7 tane de okul 600 tane talebeyle mahallemizde, çocuklarımıza, gençlerimize hizmet veriyoruz. Bir gelirimiz var ya da yok; bunun istişaresini asla yapmıyoruz. Kendimiz el verdiğince gönülden yapıyoruz bu işi. Velilerimizin teveccühü okul müdürlerimizin teveccühü var. Burada olan gelişimleri görüyorlar. Biz de burada bir veli gibi çocuğun hem sportif hem ahlaki değerlerini koruyarak büyütüyoruz. Burada halkımız aktivitelerden yararlanıyor. Geçen sene kız futbol takımı denedim ama başaramadım. Onun yerine satranç koyduk. Kız çocuklarına yönelik bir dal daha düşünüyorum. Kız çocukları için ücretsiz olarak voleybol fileleri kuruyorum. Faaliyetlerimizin mahalleye bu şekilde değer kattığını düşünüyorum” diye konuştu.