Özkan YILDIRIM

   ****Bizleri, ekibimizi  konuk edip misafir ettiğiniz için teşekkür etmek istiyorum başkanım. Reşat Öncül kimdir sizi tanıyarak röportajımıza  başlayalım?

300 SPORCU, 20 ANTREMÖRÜMÜZLE YENİ SEZONA MERHABA

  ----Sezon hazırlığımıza gelmiş olduğunuzdan dolayı ben de sizlere  teşekkür etmek istiyorum. Ben Reşat Öncül kulübün başkanıyım,1974 doğumluyum 2000 Sakarya beden eğitimi öğretmenliği mezunuyum. UEFA   B lisansı futbol antrenörüyüm. Ayrıca  2. kademe halk oyunları antrenörlük ve de geleneksel Okçuluk antrenörüyüm. Evliyim 2 çocuk babasıyım bir  oğlum ve bir de kızım var. Her ikisi de  burada sporcular oğlum futbolcu kızımda okçuluk sporunda devam ediyor çok küçük olmasına rağmen. Kulübümüzde şu an 20 tane antrenörümüz çalışıyor .Onu futbol antrenörü onu da okçuluk antrenörü. Yaklaşık toplamda 300 sporcumuz var, 200'ü futbolcu, 100’ü de okçuluk alanında.

Bursaspor’da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları devam ediyor Bursaspor’da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları devam ediyor

İNŞALLAH KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ

 Bugün futbol gruplarının hazırlık maçlarını gerçekleştireceğiz yaz grubunda çalışanların kendilerini göstermeleri  aileleri ile birlikte böyle bir güzel faaliyet alanı oluşturmaya çalıştık. Kulübümüz 2013 yılında kuruldu şu anda futbol ve okçuluk branşlarında faal  durumda olmakla beraber koronavirüs salgınının sona ermesi ile birlikte jimnastik, tekvando ve halk oyunlarına da kaldığımız yerden devam edeceğiz.

OKÇULUK’TA BEŞ SPORCUMUZ  TÜRKİYE FİNALİNE KALDI

15 yaş altı bütün yaş gruplarında U-15 , U-14,  U-13,  U-12,  U-11 gruplarında mücadelemiz devam ediyor inşallah burada altyapıyı oluşturarak 7-8 yıl sonra amatör küme mücadelesine başlamak istiyoruz.Hazıra  takım kurarak amatör kümeden  başlamak istemiyoruz. Böylelikle altyapıyı oluşturduktan sonra inşallah 7-8 sene sonra ikinci kümede mücadele etmek istiyoruz şu anda geleneksel Okçuluk ta 10 tane derecemiz var. 4-5 yıldır bu yönde çalışıyorduk bunun emeğini de aldık çok şükür. Okçulukta 5 sporcumuz Türkiye finaline kaldı. Türkiye finalindeki derecelerimiz Zeynep Erva Maden Türkiye 5.   Ayşenur Mertoğlu Türkiye 9. Mehmet Akif Eş  Türkiye 12.  Esma  Dedebek Türkiye 19. Eren Karagöz Türkiye 25.

ANTALYA-CUP'TA  3.OLDUK

    Şimdi bunu futbola yansıtmak istiyoruz 200 tane futbolcumuz var belirli altyapıyı oluştuktan sonra mutlaka ikinci kümeden itibaren katılmak istiyoruz. Yıldırım Belediyesi'nin düzenlediği bir turnuva vardı o turnuvada 5’de 5 yaparak grubu lider bitirdik.2010 doğumlu larla geçen sene de 2010 doğumlular ile Antalya Cup’ta Fenerbahçe-Ankaragücü-Göztepe   Kuveyt'ten ve Katar'dan katılan takımlarında olduğu turnuvada 3 olduk.  Önceliğimiz maç kazanmak ,skor kazanmak değil, kesinlikle çocuklarımızın gönlünü kazanmayı hedeflemekteyiz. Onlara bir şey verebilmek ,ondan sonra da ilerleyen süreçte altyapıya  iyice ulaştıktan sonra amatör kümede mücadele edebilmek bunun için önümüzde zaman var altyapımızı oluşturmakla ilgili zamanımızda var.

BAŞKAN YILMAZ VE  ÖZBEY’E  TEŞEKKÜRLER

    Yıldırım Belediye Başkanımız Oktay Yılmaz'a ve Yıldırım Belediye Spor Başkanı Muammer Özbey'e destekleri için ayrıca teşekkürlerimizi göndermek isterim. Yeni sezonun bütün gençlerimize ,çocuklarımıza bütün branşlarda  mücadele gösteren bütün kulüplere, herkese sakatsız, güzel, başarılı bir sezon temennisinde bulunmak istiyorum. 2021-2022 sezonunun herkese hayırlar getirmesini de ayrıca niyaz etmek istiyorum. Bursa'dan başta Bursa'da yaşayan hemşerilerimiz insanlarımız olmak üzere yurt genelinde yaşayan 84 milyon Türk insanına da ayrıca sevgilerimi ,selamlarımı göndermek istiyorum, esenlikler diliyorum.