Türk Halk müziğinin buğulu seslerinden olan Türkücü Songül Karlı, son dönemde yaptıkları ile magazin gündeminden düşmek bilmiyor. Özel hayatı kadar yaptığı estetikleri ile de dikkatleri üzerine çeken Karlı, bu defa sosyal medyadan öyle bir paylaşım yaptı ki görenler şoke oldu. İşte Karlı'dan akıma ayak uyduran paylaşımı.

sonkar.jpg

ESTETİKLERİ İLE BAMBAŞKA BİRİ OLDU

Güzelleşmek uğruna süreli bıçak altına yatan Türkücü Songül Karlı, estetikli hali ile bambaşka birine döndü. 2. defa Fransız askısı yaptıran Karlı yeni görüntüsü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medya hesabından sürekli paylaşım yapan Karlı, son paylaşımı ile yine gündeme düştü. Akıma uyalım diyen Karlı'nın paylaşımı ise binlerce yorum aldı. Karlı'nın estetikli haline 'Ben akıma değil doğallarına bakıyorum' diyen şarkıcı Hatice'nin yanı sıra bazı kullanıcılar ise 'Bir sen eksin kalmıştın', 'Uymasaydınız da iyiymiş Songül hanım' eleştirileri de aldı. Karlı'nın paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna uğradı.

estetik.jpg

PAYLAŞIMI SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Gençlerin akımına ayak uydurmaya çalışan estetik harikası Songül Karlı, paylaştığı kısa videosunda ev halinden iş hayatına dönen halini paylaştı. Paylaşımı 'Akıma uyalım' diyerek paylaşan Karlı'ya yakın dostları iltifatlar yağdırırken, bazı takipçileri akıl sır erdiremedi. Estetiklerine eleştiriler de alan Karlı'ya 'İlk halini hiçbir şeye değişmem' diyen takipçileri de oldu. Türkücü ise bu yorumlara cevap vermedi.

es.jpg

ESKİ EŞ VAKASINI UNUTTU

Hafif dekolteli paylaşımı ile gündemde yerini alan Karlı bu paylaşımla yine kendinden söz ettirdi. Son zamanlarda yaptığı radikal değişimlerle ilk halinden eser kalmayan Karlı, güzelliğini yine konuşturdu. 48 yaşındaki türkücü yeni hali ile 18 yaşındaki kızlarla kıyaslanmaya başlandı. Karlı'nın ise bu durumdan memnun olduğu görülüyor. Eski eşi ile yaşadığı dolandırılma sürecinden sonra toparlanmaya başlayan Karlı ilk olarak estetik yaparak yeni hayatına başladığının sinyalini vermişti.

karlikarisi.jpg

İşte Karlı'nın o paylaşımı;

Ünlü televizyoncunun tercihi Kuşadası oldu Ünlü televizyoncunun tercihi Kuşadası oldu

songuklar.jpg