1) Sürekli aç olan kedi

Karnınız daima aç mı? Yemekten iki üç tabak daha mı alıyorsunuz? Farklı tatlar denemek için dünyayı dolaştınız, asla tatmin olmadınız ve daha fazlasını mı istiyorsunuz? O halde sürekli aç olan kedi karakterine sahip olabilirsiniz. Bu karakter "gurme" stereotipi içerisine girer ve bunda hiçbir sorun yoktur!

Kedi Beslenmesi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

 

2) Hiperaktif kedi

Gecenin üçünde sebepsiz yere evin altını üstüne getiren kedileri anımsatan insanlar vardır. Gergin, vahşi ve gürültülü... Bu karakterdeki insanlar genelde davranışlarını kontrol edemezler; ancak çoğunun yapması gereken tek şey kafeini biraz azaltmaktır. Bu kişilerin yanında olmak eğlencelidir, ama herkes ara sıra sakinleşmeye ihtiyaç duyar.

Kediler, Nasıl Oluyor da Hep

Yeşim, cinsiyet eşitliği alanında en yüksek seviyede Yeşim, cinsiyet eşitliği alanında en yüksek seviyede

 

3) Huysuz kedi

Birçoğumuz tepesi atmış bir kedinin kuyruk fiskesine aşinayızdır. Kimi karakterde insanlar sürekli olarak öfkeli bir halde olurlar - kuyrukları olsa sürekli hafifçe vuruyor olurlardı. Bu kişilerin genelde ihtiyaçları olan tek şey hayatlarında biraz sevgi ve birilerinin kendilerine değer verdiğini bilmektir. Karşı tarafın hikâyesini dinlemeden hüküm vermemek de fayda var.

Yeni araştırmaya göre yumuk yüzlü cins kediler duygularını ifade edemiyor |  Independent Türkçe

 

4) Kendini beğenmiş kedi

Bu karakter dünyaya ve içindeki herkese sahip olduğunu düşünür. Onun olmayanı da satın alınabilir, fiyatı ne olursa olsun. Genelde çevresindekilere hor gören bir tavırla yaklaşır ve gerçek dostları çok az sayıdadır. Unvanlar dilinden düşmez, gördüğü her kusurdan hoşnutsuz olur.

2022 Dünya Kediler Günü ne zaman? Kediler Günü mesajları, sözleri - En Son  Haberler

 

5) Kıskanç kedi

Her şey, herkes onlarındır. Bölgesine adım atana - ki bölge her yer oluyor - sınırların aşıldığını gösterir. Dikkatler başkasına çevrildiğinde çıldırır ve ilgiyi yeniden üzerine çekmeye çalışır - kimi zaman umutsuz hamlelerle. Ancak unutmayın, kıskançlık kimseye faydası yoktur.

Kedi Öpücüğü Nedir? Kediler, Sizi Gözleriyle Öpüyor! - Evrim Ağacı

6) Meraklı kedi

Bu kedi karakterine sahip kişiler her şeye burunlarını sokarlar ve inanılmaz dedikoducudurlar. Bir şekilde en son dedikodulardan haberdardırlar ve bilgi karşılığında sırlarınızı tutabileceklerini iddia ederler. Ancak unutmayın ki birisi sizle başkası hakkında konuşabiliyorsa, başkalarıyla da sizin hakkınızda konuşabilir.

Kediler İnsan Yüzlerini Nasıl Görür? - Özgün Kocaeli Haberleri

 

7) Sevecen kedi

Kimi insanlar sevgiyle ilgisi olan her şeyi severler. Sevgi dolu tatillere, romantik filmlere bayılır, insanları koşulsuz severler. Bazen bu özellikleri yüzünden başkaları tarafından kullanılırlar. Ama dünyanın daha fazla samimi insana ihtiyacı var, çünkü bu kişiler etraflarına pozitif enerji yayıyorlar!

Muhteşem Hayvanlar Serisi 1: Kediler - Petsurfer

 

8) Tembel kedi

Hepimizin tembel günleri vardır, ancak kimi insanlar yalnızca uyur, yemek yer ve tuvalete giderler. Yalnızca bu kadarla kalmaz, uyuduklarında top patlasa uyanmazlar. Uykunun dışında, kimileri de işlerini başkalarına yaptırmaya çalışırlar. Ara sıra tembel kedi olmakta bir sorun yoktur, ancak insanlardan faydalanmaktan ve hayatın geçip gitmesine göz yummaktan kaçınmak gerekir.

Kedi davranışları: Kedim neden tembel? – Kedilikler

 

9) Ürkek kedi

Ürkek bir arkadaş, en az ürkek bir kedi kadar komiktir. Yüksek sesler, hızlı hareketler, aniden olan her şey bu kişileri ölümüne korkutur. Ürkek bir kişilikle korku filmi izlemekten kesinlikle kaçınmak gerekir; kedi gibi yerden beş metre yükseğe zıplayabilir, arkanıza sığınmaya çalışabilir ya da korkusundan tokat atmaya başlayabilir. Verdiği tepkiler muhtemelen filmden daha eğlencelidir.

Kediler neden tırnaklarıyla duvarları ya da koltukları tırmalar?

(hthayat.com)