Sirke ve limon sivilce izlerini iyileştiriyor. Cilt tonunu ise açtığıyla biliniyor. Sivilce izlerinden yakınan için 4 farklı tonik tarifi hazırladık. İşte detaylar...

SİVİLCE İZLERİNE ÖZEL TONİK TARİFLERİ

Limon Suyu: Limon ciltte meydana gelen lekelere en iyi gelen doğal ürünlerden birisidir. İçinde ise, bol miktarda bulunan sitrik asitle ölü hücrelerin atılmasını ve yeni hücrelerin oluşumunu da önemli ölçüde hızlandırır. Pamuğu limon suyuna batırdıktan sonra cildinize masaj yaparak uygulamanız gerekir. Daha sonra da ılık suyla yıkamanız gerekir.

Elma Sirkeli Tonik: Elma sirkesi, ciltte bulunan lekelerin rengini açmaya yardımcı olur. Aynı zamanda tonik, her gün yatmadan önce kolaylıkla uygulanabilir. Yine de pamuğu elma sirkesini batırarak ve cildinize uygulamanız gerekir. Gece yatarken toniği yıkamamanız gerekir.

Elma sirkeli ve 3 farklı tonik tarifi! Sivilce izlerinden eser kalmıyor

Aloe Vera Maskesi: Cilt maskelerinde sıkça kullanılan aloe vera yenilenmeyi destekleyen pek çok bir özelliğe sahiptir. Yanık ya da çatlaklar için önerilen aloe vera sivilce izlerinin tedavisinde de sıkça kullanılır. Aloe vera özünü cildinize uygulayarak yarım saat kadar bekledikten sonra ılık bir suyla yıkamanız gerekir.

Yeşim, cinsiyet eşitliği alanında en yüksek seviyede Yeşim, cinsiyet eşitliği alanında en yüksek seviyede

Salatalık: Salatalık genel olarak cildi dinlendiren hücrelerde yenilenme sağlayarak lekelere de iyi gelen ve cildi dinlendiren bir özelliğe sahiptir. Dilimlenen salatalıkları cildinize güzelce yerleştirerek yarım saat kadar bu şekilde beklemeniz gerekir. Daha sonra durulama yapmanıza gerek kalmaz.