Fatih AKKUŞ

Hem bu muhteşem tesisin hem de yan tarafına yapılan ve daha kimsenin belki de haberi olmayan o muhteşem Şehir Oteli'nin işletmesini yapan Cüneyt Eren ile bu iki konuyu görüştük.

Tofaş'tan Atatürk'ün evine ziyaret Tofaş'tan Atatürk'ün evine ziyaret

ADINI HEP YAŞATACAĞIZ

Bursaspor ve Bursa halkının hiç bir zaman unutmadan minnet ile anacağı 2010 yılındaki şampiyonluğun baş mimari İbrahim Yazıcı adını taşıyan stadyum otel ve hemen içerisinde bulunan İbrahim Yazıcı Müzesi Bursa'ya yeni bir değer olarak kazandırılacak. Birçok kişinin henüz daha gidip gezme veya içerisinde böyle bir müzenin bulunduğundan bile haberi olmadığı bu stadyum aslında tamamı ile Bursaspor'un hizmetine açılmış vaziyette. Stadyumun içerisinde İbrahim Yazıcı'nın cüzdanından kullandığı tesbihe kullandığı ayakkabıdan cep telefonuna kadar her şey sergileniyor...

Bir gün yolunuz düşerse muhakkak buraya gelip bu müzeyi hiçbir ücret ödemeden gezmenizi tavsiye ederim. Emin olun 2010 yılından önce ve İbrahim Yazıcı'nın hayatına etki eden ne varsa burada mevcut.

ŞEHRİN MERKEZİNDE BİR OTEL

Aslında bu bir çok kişinin bilmediği bir yer. Ancak Nilüfer'in göbeğinde böyle bir tesis “Nilbel Konuk Evi 2018 Mayıs ayında tamamen bitti ancak Biz 3 ay boyunca bu işin deneme süresini yaşadık yani bu işin içerisinde eksikler var mı yok mu diye tam tamına 3 ay boyunca bunu kontrol ettik ve şu an tamamıyla eksiksiz ve ciddi anlamda müşterilerine anlayabilecek bir şehir oteline yani konuk evine sahibiz. Burada daha çok spor organizasyonları için insanlar kampı gerçekleştiriyor. İstanbul'dan birkaç Spor Kulübü geldi daha önce”

İSİM BABASI MUSTAFA BOZBEY

"Özellikle bu tesisin ismi çok hoşunuza gidiyor ilk girdiğinizde..." hatırlatması yapan Eren konuşmasını şöyle sürdürdü.  “Nilüfer Spor Konuk Evi olarak buranın ismini başkanımız Mustafa Bozbey verdi. 64 oda, 128 yatak kapasiteli. Bir suit, 4 engelli oda mevcut. Biz onlara engelsiz oda diyoruz. Restoranımız, tesisin içerisinde fitness kondisyon salonumuz. 2 adet çok amaçlı kullanıma sahip yaklaşık 600 metre kare salonumuz mevcut. Giriş katımızda dans salonumuz mevcut. 120 oturum kapasiteli bir restoran var. Burada oda kahvaltı şeklinde satış yapıyoruz. Ancak set menülerimiz var. Öğle ve akşam yemeği almak isteyen konuklarımızı da ağırlıyoruz. Hatta kamp dönemlerinde kendi reçeteleriyle gelen takımlara da istediği menüleri çıkartabiliyoruz. ŞEhrin merkezinde ancak bu kadar sessiz bir ortamda ulaşılması kolay bir tesis burası, bir şehir oteli. Barış kapalı spor salonuna 600 metre uzaklıkta, Avrupanın en büyük jimnastik salonuna 500 metre mesafedeyiz. Konak açık tam olimpik, kapalı yarı olimpik iki yüzme havuzuna 800 metre mesafedeyiz. Spor kentinin tam ortasında 7000 kapasiteli Stadyumun içerisinde yer alıyoruz. 2.500 kapalı olmak üzere 7000 kişilik bu stadyumumuz İbrahim Yazıcı anısına yapıldı. Standartlara uygun ve burada çok güzel seminer ve turnuvalar oluyor. Bütün odalarımız sahaya bakıyor sabah kalkar kalkmaz burada yeşili görüyorsun. Bütün odalarımız standart 2 kişi kapasiteli”

ŞEHRİN EN UCUZU

Özellikle fiyat konusunda şehrin en uygun oteli olduğunu da söyleyen Cüneyt Eren “Buradaki fiyat uygulama otellerindeki fiyat ile aynı yani şehrin en düşük fiyatını burada bulabilir. Müşterilerimiz ancak buraya internetten online bir şekilde rezervasyon yaparak gelebilirler. Yani biz burada “Gelip ben kalmaya geldim” diye bir şekilde rezervasyon kabul etmiyoruz. Otelimizin altında belki de Bursa'nın en büyük kapalı otoparkı mevcut buraya insanlar gelip aracını park ediyor ve oradan asansör ile odalarına kadar çıkabiliyor" dedi.