Manken ve dizi oyuncusu Sema Şimşek, Kuruçeşme Les Ottomans Otel´de gerçekleşen lansmanda Örümcek Ağı Kremi deneyimlerini basın mensuplarıyla paylaştı.

Mesleği gereği cildinin makyaj, stüdyo ışıkları ve yorgunluk gibi sebeplerle yıpranmaya çok müsait olduğunu söyleyen Sema Şimşek, “Yıllardır cildimin farklı bölgeleri için, farklı kremler, losyonlar, bakım ürünleri kullanırım.

Çalışan bir anneyim ve bu kadar farklı ürünü cildime tatbik etmek beni hem zorladı, hem de buna ayıracak vakti çoğu zaman bulamadım. Örümcek Ağı Kremi´nin en büyük avantajı, tek ürünle birçok fonksiyonu bir araya getirmiş olması” diye konuştu.

“2 AYDIR KULLANIYORUM”

Örümcek Ağı Kremi´ni 2 aydır kullandığını ve çok memnun kaldığını söyleyen Sema Şimşek, “Piyasada çok fazla krem var. Her biri farklı bölgeler için, farklı faydalarla biz tüketicilere sunuluyor.

Dediğim gibi çalışan bir annenin aslında farklı farklı ürünlere değil, pratik hepsinin bir araya getirilmiş ürünlere ihtiyacı var. Örümcek Ağı Kremi´ni 2 aydır kullanıyorum.

Op. Dr. Bülent Cihantimur sabah akşam kullanmamı önerdi fakat nem ve tutuculuk kapasitesi o kadar yüksek ki, sabah uyandığımda tekrar sürme ihtiyacı dahi hissetmiyorum. Örümcek Ağı Kremi´nden çok memnunum, çok fonksiyonlu ve gerçekten kaliteli tek bir ürün arayanlara tavsiye ediyorum” dedi.