Pop müzik olan şarkının içerisinde aynı zamanda rap yapan sanatçı, rap performansı ile de göz doldurdu. Daha önceden de Rota şarkısı ile müziksever ve müzik otoritelerinden tam not alan sanatçı güzelliği ile de tüm dikkatleri üzerine çekiyor. ‘Relax’ şarkısını mükemmel bir kliple taçlandıran sanatçı, klipte olan dans performansı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Seçil Tuna “Bu şarkıya çok inanıyor ve güveniyorum. Her şeyi ile bu şarkıyı mükemmel bir ekip ile çalışarak piyasaya sürdük. VM Müzik Yapım imtiyaz sahibi Selçuk Sal Küçük ve eşi Jess Albayrak gerçekten sanata ve sanatçıya değer veren insanlar onlarla çalışmak benim için gurur verici” sözleri ile şirketine olan güvenini belirtti. Ayrıca VM Müzik Yapım Türkiye Koordinatörü Mavi Küçükünal “Seçil Tuna’ya çok inanıyor ve güveniyorum. O gerçekten hak ettiği yerlerde değil ama şirket olarak kendisine çok inanıyor ve güveniyoruz. Bu şarkı ile Seçil’in çok başarılı olacağına eminiz.” sözleri ile sanatçıya olan desteğini belirtti.

Sanatçılığının yanı sıra Seçil Tuna, sporcu kimliği ile de dikkat çekiyor. Profesyonel olarak üç yıl voleybol, iki yılda basketbol oynayan sanatçı halen spora olan tutkunluğunu her fırsatta dile getiriyor.

Sanatın farklı dallarında birçok profesyonel eğitim alan sanatçı özellikle iki yıl boyunca aldığı Latin Dans eğitimi ile klip ve sahne performanslarında göz dolduruyor. Sanatçı bir ailenin kızı olan Seçil Tuna, sanatçı olan annesini kendisine rol model alarak çok uzun süre şan dersleri ve piyano eğitimi aldı. Üniversite eğitimini Dumlupınar Üniversitesi Resim bölümünde tamamlayan sanatçı resim konusunda da zaman zaman yeteneklerini sergilemektedir.

İrem Derici Bursa’ya Fiat Doblo ile geldi İrem Derici Bursa’ya Fiat Doblo ile geldi

18 yaşında modellik yapan ve çocukluğundan beri modayı takip eden Seçil Tuna, halen moda üzerine çizim ve tasarımlar yaparken bununla ilgili videoları kendi Youtube kanalında yayınlayarak takipçileri ile paylaşmaktadır.

Seçil Tuna’nın ‘Relax’ şarkısı kısa zamanda sosyal medya gündemine oturdu. Sanatçının ilerleyen zamanlarda neler yapacağı şimdiden merak konusu oldu.