Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılılarda Erden Timur ve Cenk Ergün'ün yönettiği transfer operasyonunda, yurt dışından ilk hamle netlik kazandı. Sarı-kırmızılılar, Cagliari'den Joao Pedro ile transfer için anlaştı. 

İLK İMZA ABDÜLKERİM'DEN

Galatasaray'da ilk transfer hamlesi Abdülkerim Bardakcı oldu. Sarı-kırmızılılar, Konyaspor'da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken tecrübeli futbolcuyu kadrosuna dahil etti. Abdülkerim Bardakcı ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandı. Konyaspor'a transfer için 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödendi.

KAZIMCAN TAKIMA KATILDI

Sarı-kırmızılılarda ikinci takviye Kazımcan Karataş oldu. İzmir ekibi Altay'a 20 milyon TL bonservis bedeli ödeyen Süper Lig devi, genç sol bekle uzun süreli sözleşme imzaladı. Kazımcan Karataş'a 400 bin TL imza parası ödenirken, başarılı oyuncuyla 5 yıllık anlaşma konusunda el sıkışıldı.

TFF 2. Lig: Karacabey Belediyespor: 4 - Ankaraspor: 1 TFF 2. Lig: Karacabey Belediyespor: 4 - Ankaraspor: 1

ÖZEL - Galatasaray, Joao Pedroyla transfer için anlaştı İşte sözleşme detayları

OKAN BURUK'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transfer çalışmalarıyla ilgili geçtiğimiz gün bir açıklama yaptı. Tecrübeli teknik adam, "Bir transfer gündemimiz var. Bu gündem içinde arayışlarımız, bulduğumuz, beğendiğimiz ve ilgilendiğimiz oyuncular var. Bu her gün güncelleniyor. Bir opsiyon çıkıyor, olabilme olasılığına bakıyoruz, görüşüyoruz. Bazen oluyor, bazen olmuyor. Her gün farklı şeyler geliyor. Önümüzde çok fazla gün var ama transferleri kampa yetiştirmeye çalışıyoruz. Altyapıdan çıkan oyuncuları da değerlendirmek istiyoruz. Kampa oyuncularımızı götüreceğiz, hazırlık maçlarında değerlendireceğiz. Yerli ve yabancı transferlerimizi kampa yetiştirebilirsek kadro içinde değerlendireceğiz. Çok fazla alternatifi olan kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Geçen seneden eksiklerimizi çok iyi biliyoruz. Oralara en doğru şekilde takviye yapmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

ÖZEL - Galatasaray, Joao Pedroyla transfer için anlaştı İşte sözleşme detayları

JOAO PEDRO İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Galatasaray'da üçüncü transfer forvet mevkisine gelmek üzere. Sarı-kırmızılılar, Cagliari'den ayrılmak isteyen başarılı oyuncuyla anlaşma sağladı. 

17 GOLE KATKI SAĞLADI

30 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Cagliari formasını 39 müsabakada giydi. Tecrübeli oyuncu rakip fileleri 13 kez havalandırdı. Brezilyalı futbolcu takım arkadaşlarına 4 gol pası verdi.

 

MİLLİYET