Bursaspor’un sezon başında büyük umutlarla kiraladığı ve renklerine bağladığı Diafra Sakho deyim yerindeyse yine yan çizmeye başladı. Parasal anlamda daha önce sıkıntılar çıkardığı söylenen golcünün bunu sosyal medyadan yalanlaması şimdi yaptığı hareketlerle ölçüşmüyor. Futbolcu bilindiği üzere tatil için gittiği ülkesinden geç dönmüştü. Geçtiğimiz gün yapılan idmana da belinde ağrı olduğu gerekçesiyle çıkmayan Sakho camianın tepkisini çekti.

GURUR KAYNAĞI ŞENGEZER

Bursaspor’un başarılı ve genç file bekçisi Muhammet Şengezer A Milli Takım’da olmanın gururunun ona kattığı değerin paha biçilemez olduğunu söyledi. Şengezer, “Milli takım benim için çok önemli bir gurur kaynağı oldu. Çok güzel geçti. Ben eskiden top toplayıcı olduğumda Emre ağabey ve Burak ağabey o sahada top oynuyordu. Onlarla şimdi takım arkadaşı olduğum için çok mutluyum. Şenol Güneş çok iyi bir öğretmen ve çok iyi teknik direktör. Milli takımda ben iki maçı da kazanacağımızı söylemiştim. Genç arkadaşlarım ve tecrübeli ağabeylerim bana bunu söyleten sebep olmuştu” değerlendirmesinde bulundu.

HEDEFİM SADECE ÇALIŞMAK

Timsahlar start verdi Timsahlar start verdi

Lille takımından ciddi bir teklif aldığı iddia edilen Şengezer, “Hedefim Avrupa’da oynamak. Zeki Çelik ile de zaman zaman konuşuyoruz. Transferim konusunda ben de haberleri basından okudum. Lille konusunda benim bir fikrim yok. Şu anda benim hedefim sadece çalışmak. Çalışınca da güzel yerlerde olacağıma inanıyorum” diyerek transfer iddiasından da haberi olmadığını söyledi.