Bursaspor Kulübü, Mustafa Bozbey için tebrik mesajı yayımladı Bursaspor Kulübü, Mustafa Bozbey için tebrik mesajı yayımladı

Galatasaray ile sözleşmesini tamamlayan Ryan Babel'in 22 Temmuz tarihinde Eyüpspor ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Spor Toto 1. Lig'in ilk hafta mücadelesinde maça ilk 11'de başlayan Ryan Babel, talihsiz bir an yaşadı.

RYAN BABEL MAÇA İLK 11'DE BAŞLADI

Eyüpspor ligin açılış maçında Denizlispor'u konuk etti. Teknik direktör İbrahim Üzülmez, yeni transferleri Ryan Babel'i de ilk 11'de sahaya sürdü. Eyüpspor karşılaşmadan 1-0 galip ayrılırken 3 puanı getiren gol 74'te Emeka Friday Eze'den geldi.

Ryan Babel kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Ryan Babel  Eyüpspor'da! - Spor Haberleri

SAKATLANARAK OYUNDAN ALINDI

Yeni sezonda hedefi Süper Lig olarak belirleyen Eyüpspor'da Ryan Babel mücadeleye iyi bir başlangıç yapsa da ikinci yarının hemen başında talihsiz bir sakatlık yaşadı. İbrahim Üzülmez tarafından oyundan alınan tecrübeli futbolcu, yerini Okwuchukwu Ezeh'e bıraktı.

RYAN BABEL'İN DURUMU BUGÜN BELLİ OLACAK

Ryan Babel'in durumunun ciddi olup olmadığı bugün yapılacak kontrollerin ardından belli olacak. Eyüpspor ligin ikinci haftasında deplasmanda Samsunspor'a konuk olacak.