Gülin ÖZDEMİR
“Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel” sloganıyla bu yıl beşincisi düzenlenen Nilüfer Müzik Festivali, 6-7-8 Eylül tarihlerinde Balat Atatürk Ormanı’nda katılımcılara doyasıya müzik keyfi yaşattı. Yerli ve yabancı sevilen pek çok grup ve ismin katıldığı festivalde Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de gençler ve ruhu hep genç kalanlara eşlik etti. Bursa’nın yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından on binlerce katılımın olduğu festival kapsamında oluşturulan kamp alanı ise festival keyfinin 7/24 yaşanmasına imkan tanıdı. 

Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret

FİNAL ATHENA İLE
Rap müziğin sevilen sesi Ceza’dan beğenilen grup Mor ve Ötesi’ne, Fransız elektro-pop ikilisi Agar Agar’dan Ben Fero’ya, Gaye Su Akyol’dan Cem Adrian’a kadar pek çok ismi ağırlayan festivalde finali Athena yaptı. Athena’nın parçalarına hep bir ağızdan eşlik eden binler, Balat Atatürk Ormanı’nı inletti. 

BARIŞ VE DOSTLUK DİLİ
Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, keyifli bir festivale daha ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Festivalcileri kırmayarak bol bol fotoğraf çektiren Başkan Turgay Erdem, müziğin barış ve dostluğun dili olduğuna vurgu yaparak, “Nilüfer’de de her zaman barış ve dostluk dili kullanılır” dedi. Erdem, bu ilgi oldukça festivalin daha da büyüyerek devam edeceğini dile getirdi.