Güne müzikle başlayın

Yataktan kalkmaya yeltendiğiniz an başucunuzda duran minik radyonuzu hemen açın ve güne müzikle başlayın.

Kendinize zaman tanıyın

Uyandığınız anda ilk 5 dakikanızı hayatınızın ne durumda olduğunu düşünerek geçirin. Ve sahip olduğunuz her şey için teşekkür edin, olamadıklarınız içinde mutlaka en yüksek enerjinizle evrene isteklerinizi bildirin.

 

Günlük yapmanız gerekenleri listeleyin

Gönül Köprüsü 28'nci durakta Gönül Köprüsü 28'nci durakta

Uyanır uyanmaz maillerinize bakın böylece gün içindeki iş akış planınızı daha doğru yapmış olursunuz. Böylelikle gün içerisinde strese girmiş olmazsınız.

Ardından gündemi takip etmek için en yakın takip ettiğiniz bir haber sitelerine ve sosyal medya araçlarına göz atın.

Randevularınızın olup olmadığını kontrol edin ve kendinize saat planlaması yapın. Günün sonunda yaptıklarınızı kısaca değerlendirin.

Güne sabah sporu ile başlayın

Sabah yürüyüşünüzü mutlaka yapın en az 45 dk. çünkü bu sizin gün içindeki enerjinizi dengeleyecek.

Eğer spor yapmayı sevmiyorsanız, ruhunuzu dinlendirmek için mutlaka yoga yapmalısınız. Yoga sayesinde dingin bir ruha sahip olabilirsiniz. Sevdiğiniz aktiviteleri spora dönüştürebilirsiniz.

Zengin bir kahvaltı ile gün boyu enerjik kalın

Yeme içme alışkanlıkları kişinin hayatını etkileyen bir durumdur. Metabolizma gece boyunca çalışır, bu yüzden güne zinde bir şekilde başlamak için mutlaka kahvaltı yapmayı ihmal etmemeniz gerekir. En özel öğünüz kahvaltınız olmalı.

Her sabah sevdiklerinizi arayın

Evden işe giderken aile bireylerinizi arayıp onlarla kısa bir günaydın konuşması yapmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Sevgi paylaştıkça çoğalır.

hthayat.com