Gülin ÖZDEMİR

Rap yolunda büyük hayalleri olan ve henüz 23 yaşında olmasına rağmen bu yolda büyük azim gösteren Orkun Yerdelen, profesyonellere taş çıkartıyor. Yetenekli genç sanatçı, daha önce Bin Ah ve Giz Var kliplerinden sonra şimdide ‘Yalan’ adlı parçasını yayınladı.  Yerdelen gazetemize yaptığı açıklamada, “Bin Ah, Giz Var kliplerimden sonra ‘Yalan’ adlı parçamı yayınladım. Single çalışmalarım aynen devam ediyor. Çalıştığım iş dışındaki tüm vaktimi müziğe, söz ve klip senaryosu yazmaya harcıyorum. Çalışmalarıma kendi ekibimle devam ediyorum. İnsanların sesi olmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Kliplerimde sözlerim gibi çok sert ve açık olacak, ne yaşıyorsak onu anlatmaya devam” dedi.

ADIM ADIM HEDEFE

Kariyerini de bu yolda tamamlamak istediğini söyleyen Yerdelen, “Bu yolda büyük hedeflerim var. Bu yüzden kariyerimi bu yolda tamamlamak istiyorum. Hedefim her geçen gün başarımı katlamak ve herkese dokunabilmek. Kaygılarım elbette ki var ama yeteneğim de var. Hedeflere doğru adım adım yürürken, iyi bir ekibinizin olması sizi hep iyi ve güvende hissettiriyor. Bu anlamda da çok şanlıyım. Yakında yeni klibimi yayınlıyorum. Kliplerim sosyal mesajlar içeriyor. Kesilen ağaçlardan dikilen binalara, vaktini boş yere başka ülkenin getirdiği şeylere özenerek harcayan yeni nesile kadar birçok mesaj var. İnanıyorum ben bir gün bu yola demir ağlarımı atacağım” açıklamasında bulundu.

“MÜZİĞİN BİR ANLAMI OLMALI”

’Besmele-i Şerif’ hat eserleri sanatseverlerle buluştu ’Besmele-i Şerif’ hat eserleri sanatseverlerle buluştu

Küçüklüğünden beri rap müzikle uğraştığını dile getiren Yerdelen, sözlerine şöyle devam etti: “Müzik küçük yaşlarımdan beri hayatımda. Müzikle birlikte büyüdüm. Kendimi rap müziğe ait hissediyorum.  Pek bir sınırım yok. Deneysel takılmayı çok severim. Dinlerken de durum böyle. Yaptığım müziğin bir anlamı olmalı diye düşünüyorum.  Kendimi hep güncel tutmaya çalışıyorum. Özellikle toplumda farkındalık oluşturmak istiyorum. Çok hayalim var. Kadına, çocuklara, hayvanlara ve topluma ses olmak istiyorum.” Genç yerel yıldızımızın son parçasını dinlemek isteyenler https://www.youtube.com/watch?v=BAQIZYAoXH0 adresinden ulaşabilir.