Mustafa TANITAN

Yıldırım Belediyesi Meclis Üyesi Şefik Kaya'nın iç mimar oğlu Burak Kaya ile Danıştay Üyesi Nedret Engin'in mimar kızı Beyza Engin geçtiğimiz hafta sonu KüçükSanayi Atapark Düğün Salonu’nda geçekleştirilen muhteşem bir düğünle bekarlığa veda ettiler.Bursa Valisi Yakup Canpolat'ın da katılım sağladığı düğüne içişleri eski bakanı Efkan Ala, Adalet Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş, Manisa Valisi Ahmet Deniz, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz,   tanınmış iş insanı Abdulkadir Konukoğlu ile yaklaşık bin kişikatıldı. Yemekli düğünde Beyza-Burak Kaya çiftinin nikahlarınıBüyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kıydı. 

ALA'DAN MUTLULUK DİLEKLERİ

İş dünyası, futbol, siyasi parti, STK Başkan ve yönetimi ile çok sayıda Karslının bir araya geldiği düğünde Burak-Beyza Kaya çiftinin nikah şahitliğini yapan on bir kişiden biri olaniçişleri eski bakanı Efkan Ala evlilik cüzdanını geline takdimettiği sırada yaptığı konuşmada, "Ben öncelikli olarak evlilik cüzdanını evli çiftimize takdimi için bu görevi bana tevdi eden Belediye Başkanımız Alinur beye teşekkür ediyorum. Müsaadeniz olursa evlilik cüzdanını kızımıza takdim etmek istiyorum. Şu andan itibaren evliler kervanına katılan çiftimize uzun ve sağlıklı bir yaşam diliyor, devletine, milletine, bayrağı ile vatanına hayırlı olacak evlatlar yetiştirmelerini Rabbimden niyaz ediyorum"diye konuştu.

Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti

HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER

Çayda çırayla piste çıkan çiçeği burnunda evli çift, düğün pastalarını kesip ikram ettikten sonra takı merasimi yapıldı. Adete göre takıların kumbaraya atıldığı, davetlilerin birbirleriyle yarıştığı düğünde yerel sanatçılarda sahne aldı. Çiftin davetlilere teşekkür edip  
çiftetelli oynayıp halay çektiği düğünde davetlilerde pistte hünerlerini sergilediler. Geç saatlerde sona eren düğünün ardından çiçeği burnunda çift balaylarını geçirmek üzere Kıbrıs'a gittiler.