2022 Yılı Polis Akademisi Başkanlığı'na bağlı Polis Meslek Yüksek Okulları başvuru sonuçları açıklandı. Adaylar sonuçların açıklanmasının ardından Polis Akademisi sınavına girecekleri mezkezleri ve tarihleri de araştırmaya başladı. Peki, Polis Akademisi sınav merkezleri ve tarihleri açıklandı mı?

Polis Akademisi Meslek Yüksekokulları'na başvuru sonuçları kabul olan öğrenci adaylarının Polis Akademisi sınavına girecekleri merkezler ve tarihler de açıklandı.

Polis Akademisi sınav merkezleri ve tarihleri açıklandı mı?

2022 Yılı PMYO Giriş Sınavı kapsamında adaylar şahsen başvuru ve evrak teslimi işlemlerini gerçekleştirecekleri, aday değerlendirme ve seçme sınavına katılacakları başvuru ve sınav merkezini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğrenebilecek.

Yapılan açıklamada, ''İlan edilen sınav tarihi ve sınav merkezinde adaylar müracaat işlemleri, ön sağlık kontrolü ve fiziksel yeterlilik sınavına katılacaklardır. Fiziksel yeterlilik sınavında başarılı olan adaylar aynı gün mülakat sınavına katılacaklardır'' denildi. T24

Kestane keyfiniz yeni yılda zehir olmasın Kestane keyfiniz yeni yılda zehir olmasın