Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği Derya karakteri ile izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu Özge Özder, 2018 yılında müzisyen Sinan Güleryüz nikah masasına oturdu. Özge Özder ile Sinan Güleryüz, 2021'de kızları Eva Luna'yı kucaklarına aldı.

Sinan Güleryüz, bir süredir SMA hastası Pera bebek için verdiği konserlerle adından söz ettiriyor. Güleryüz, "Yeni şarkı bu ay içinde gelecek. Yaklaşık bir haftadır stüdyodayım, deli gibi çalışıyorum. Yaz başı kıpır kıpır bir şarkı geliyor. Temmuzun ortası gibi de Allah utandırmasın önemli bir sanatçı Barış Manço'nun 'Sarı Çizmeli Mehmet Ağa' şarkısını yorumlayacağım, bunun gururunu yaşıyorum.

Her şey Pera için. En büyük konum ve ilgi odağım o. Buradan sizin sayenizde de seslenmek istiyorum; son konserlerini vereceğimiz Pera için gelemeyenler bilet alıp, yardım ederse çok mutlu oluruz. Yüzde 80 oranında para bulundu ama acele davranmalıyız, nefes almakta zorlandı. Lütfen herkes desteğini versin, Pera bizim kanayan yaramız." demişti.

Staj ve Çıraklar Sigortası Mağdurları Murat Kurum’la buluştu Staj ve Çıraklar Sigortası Mağdurları Murat Kurum’la buluştu

Konser serisi yapan ünlü müzisyen, "Beş konserlik bir konser serisi vereceğime söz vermiştim. Bu sözümü tutmanın haklı gururunu yaşıyorum. Pera benim ile tanıştığında yüzde 28'di kampanyası. Şu an yüzde 94'lere geldi. İnşallah bu yaz Dubai'ye tedaviye götüreceğiz kızımızı. İleride inşallah kızım Luna'nın oyun arkadaşı olarak sağlıklı bir şekilde göreceğiz. Sonuçta sevgi, emek hepsi paylaştıkça güzel" dedi.