Türkiye’nin en büyük pet marketi Zoogross’un muhteşem etkinliği ‘Ergin Concept Yaşam Sokağı’n da köpek şovu ile başlayıp birbirinden renkli anlara ev sahipliği yaptı. Kurulan köpek parkurunda tüm pati sahipleri parkur tecrübesi yaşayıp ücretsiz mamalar dan faydalandılar. Levent Uçar, Cansu Göç Çakar, Doğan Ergin, Burçin Dülger ve Meltem Say’ın jüri üyeliğini yaptığı yarışma Tüm hayvan severleri bir araya getirdi. Türkiye’de Bir İlk Kedi Köpek ve Sahipleri Kıyafet Uyum Tarz Yarışması’nda köpek kategorisinde 1. cilik ödü 2 kişiye birden verildi. Tanem Kaya ve köpeği Lokum ve Hale Keçeci ve köpeği Prenses ile 1. oldular. Kedi kategorisinde ise Gece isimli kedisi ile Gül Çiçek birinci oldu. Etkinlik boyunca kurulan standlarda çeşitli hediyeler, ücretsiz tırnak kesimi ve bakım hizmet pati dostlarına ücretsiz verildi.  

1-Türkiye’de Bir İlk Kedi Köpek ve Sahipleri Kıyafet Uyum Tarz Yarışması Zoogross Çağrı Dalgalı’nın organizasyonu ile gerçekleştirildi.

2-Kedi kategorisinde ise Gece isimli kedisi ile Gül Çiçek birinci oldu.

3-Türkiye’nin en büyük pet marketi Zoogross’un muhteşem etkinliği ‘Ergin Concept Yaşam Sokağı’n da köpek şovu ile başlayıp birbirinden renkli anlara ev sahipliği yaptı.

4-Köpek şovu ile başlayıp birbirinden renkli anlara ev sahipliği yapan etkinlikte kurulan köpek parkurunda tüm pati sahipleri parkur tecrübesi yaşayıp ücretsiz mamalar dan faydalandılar.

5-Çağrı Dalgalı aynı zamanda etkinliğin sunuculuğunu da yaptı

6-Meltem Parladı ve Ceyda Aktosun

7-Zehra Yıldırım köpekleri Arwen ve Tokyo

8-Pınar Kaya köpeği Happy

9-Fatih Koştu ve Venüs köpek

10-Aslı Yüksel ve Koko

11-Eda-Levent Sarıeren, Köpekleri Fındık

12-Duru Özhan ve Gofret

13-Özge-Kerem Özel ve köpekleri Laki

14-Yağmur Kola ve köpeği Kuki

15-

16-Meltem Say, Hale Keçeci ve Prenses

17-Nilüfer Bayraktepe ve Laki

18-Tanem Kaya ve Lokum

19-Beren Başaran ve köpeği Kuki

20-Ali Ekber Kumtepe, Önder Aktosun ve Ersin Aktosun

Osmangazi'de konforlu ulaşım Osmangazi'de konforlu ulaşım

21-Neşe-Berke-Alina Üstenci ve köpekleri Bruce

22-Önder Aktosun, İbrahim Parladı ve Emin Vahapoğlu