Erkan ŞEN-Gülin ÖZDEMİR

Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı amaç edinen Uysak Otomotiv, yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. Nilüfer Lefkoşe Caddesi’nde faaliyete giren Uysak Otomotiv’in açılış törenine Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, BTSO eski Meclis Başkanı ve Tokgözler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Topuk ve çok sayıda davetli katılım sağladı. Şirket Müdürü Ali Bayram, Muhasebe Müdürü Nagihan Çelebi ve Sigorta Sorumlusu Büşra Özger’in misafirlerini güler yüzle ağırladığı açılışta konuşan Uysak Otomotiv sahibi Ahmet Uysak, vatandaşları kaliteli hizmetle buluşturmak adına yola çıktıklarını kaydetti.   

RİSK OLMADAN TİCARET OLMAZ

Yalın çalışmalara büyük ödül Yalın çalışmalara büyük ödül

Açılışta konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “Bu kadar ekonomik sıkıntı yaşandığı bir dönemde Ahmet kardeşim sağ olsun yeni bir mekân açıyor. Bu dönemde böyle bir riski almak kolay değil ama ticaretin büyük bir kısmı da risk almakla gerçekleşiyor. Ahmet kardeşimiz Ticaret ve Sanayi Odamızda ve birçok sivil toplum kuruluşunda güzel görevler yapıyor. Birlikte çalışıyoruz. İnşallah bu ticarethanemizde hem sigorta alanında hem de otomotiv alanında güzel işler gerçekleştirecek. Rabbim bol kazançlar nasip etsin” temennisinde bulundu.

Muhasebe Müdürü Nagihan Çelebi, Sigorta Sorumlusu Büşra Özger ve Uysak Otomotiv Müdürü Ali Bayram.

TAZE UMUTLARLA…

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen ise “Ahmet Bey’in iş yerinin açılışında birlikteyiz. Rabbim bereketini nasip etsin. Bu güzel ortamda dostlarla keyif aldığımı belirtmek istiyorum. Hayırlı uğurlu olsun” ifadesini kullandı. Tokgözler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Topuk ise hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “Bazı problemleri konuşsak da yeni açılışlar yeni umutlar getirmekte. Bu kaliteli firma biraz daha sık uğrayacağımız mekânlardan biri olacak” diye konuştu.

BTSO Başkanı Burkay, AK Parti Bursa Milletvekili Özen ve Tokgözler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Topuk; Uysak Otomotiv’i ilgiyle gezdi ve hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.

Açılışın sonunda mekânı gezen BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen ile birlikte satışa sunulan araçları deneme şansı buldu.